ΓΔ: 2118.27 -0.55% Τζίρος: 263.04 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Mitsotakis-Thessaloniki
ΑΠΕ

Μητσοτάκης: H Ελλάδα του σήμερα αποτελεί έναν φάρο σταθερότητας

«Ας κρατήσουμε αυτό το μήνυμα αισιοδοξίας σήμερα θέλω να ευχηθώ από καρδιάς στον καθενα και την καθεμιά υγεία ευτυχία και καλή χρονιά»., δήλωσε.

Ξεχωριστή αναφορά στην απώλεια του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη αλλά και στη μάχη που δίνει για τη ζωή του ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος, έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης που παρακολούθησε την τελετή αγιασμού των υδάτων στη Δεξαμενή σήμερα ανήμερα των Θεοφανείων (5.1.25).

«Η ηλιόλουστη Ελλάδα γιορτάζει με λαμπρότητα τα Θεοφάνεια αντλώντας δύναμη και ελπίδα από το μήνυμά τους. Σε έναν κόσμο ταραγμένο με πολέμους στην ευρύτερη γειτονιά μας και με την  εσωτερική πολιτική σκηνή να σκιάζει η απώλεια του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη αλλά και η μεγάλη δοκιμασία του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστάσιου.

Προσευχόμαστε γι αυτόν όπως εκείνος προσεύχεται πάντα για εμάς εδώ αι δεκαετίες», είπε ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του για τα Θεοφάνεια.

Και συνέχισε: «Όμως το μήνυμα των Φώτων είναι στον πυρήνα του ένα μήνυμά ελπίδας αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης. Και πράγματι η Ελλάδα σήμερα είναι ένας φάρος σταθερότητας σε έναν ασταθή κόσμο και μια χώρα η οποία δρομολογεί παρά τις δυσκολίες την πρόοδο σε ένα γενικότερο περιβάλλον καθήλωσης».

«Ας κρατήσουμε αυτό το μήνυμα αισιοδοξίας σήμερα θέλω να ευχηθώ από καρδιάς στον καθενα και την καθεμιά υγεία ευτυχία και καλή χρονιά»., κατέληξε.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κτίριο Allwyn στην Αθήνα
ESG

Πλήρης ανακαίνιση του νοσοκομείου «Μεταξά» με δωρεά από την Allwyn

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέστη στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας για τη δωρεά που επιτρέπει την πλήρη ανακαίνιση του νοσοκομείου «Μεταξά». «Το “Μεταξά” θα γίνει ένα υπερσύγχρονο νοσοκομείο», δήλωσε ο πρωθυπουργός.
Νίκος Ανδρουλάκης ομιλία Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Μόνο οι εκλογές θα βγάλουν τη χώρα από τη δυστοπία

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Βουλή άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, ζητώντας εκλογές για δημοκρατική διέξοδο και δικαιοσύνη, ενώ τόνισε πως οι αποπομπές υπουργών είναι μονόδρομος για τον πρωθυπουργό.
Ελληνικό κοινοβούλιο συνεδρίαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ. Μάντζος: Λογοδοσία για υποκλοπές – Ν. Μηταράκης: Κράτος Δικαίου στη Βουλή

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για φυγομαχία, λέγοντας ότι η κυβέρνηση αγνόησε το αίτημα συζήτησης για τις υποκλοπές στη Βουλή εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών και επέλεξε να αποφύγει τη λογοδοσία.
Βουλή των Ελλήνων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Παρασκευή η συζήτηση στη Βουλή για το κράτος Δικαίου μετά από αίτημα ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Η προ ημερησίας συζήτηση για το κράτος Δικαίου, μετά από αίτημα του Ν. Ανδρουλάκη, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Απριλίου, όπως ανακοίνωσε ο Ν. Κακλαμάνης. Η σχετική ημερήσια διάταξη θα εκδοθεί σύντομα.
Κυριάκος Μητσοτάκης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Μητρόπολη Αθηνών η εξόδιος ακολουθία για τη Μαρινέλλα παρουσία Μητσοτάκη

Σε συγκινητικό κλίμα και με πλήθος κόσμου, τελέστηκε στη Μητρόπολη Αθηνών η εξόδιος ακολουθία της Μαρινέλλας, παρουσία του πρωθυπουργού Μητσοτάκη, προσωπικοτήτων, της οικογένειάς της και πολλών καλλιτεχνών και πολιτικών.