ΓΔ: 2207.73 0.16% Τζίρος: 609.87 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Σιδηρόδρομος-ΕΡΓΟΣΕ
Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία άσκησε ποινικές διώξεις κατά 16 στελεχών της ΕΡΓΟΣΕ και της κοινοπραξίας, σχετικά με τη σύμβαση 717

Τέμπη: Παραίτηση του γγ Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου

«Θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια, προκειμένου να αποδείξω ότι καμία ευθύνη δεν είχα ως προς τις τυχόν επιχειρησιακές πράξεις ή παραλείψεις που αφορούν το πεδίο του δυστυχήματος» αναφέρει στην επιστολή του.

Την παραίτησή του από τη θέση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας υπέβαλε ο Βασίλης Παπαγεωργίου. Στην επιστολή του προς τον πρωθυπουργό επισημαίνει: 

«Δια της παρούσης υποβάλλω την παραίτηση μου από τη θέση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, με πρωταρχικό σκοπό τη διευκόλυνση του έργου της ελληνικής Δικαιοσύνης στην υπόθεση των Τεμπών.

Θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια, προκειμένου να αποδείξω ότι καμία ευθύνη δεν είχα ως προς τις τυχόν επιχειρησιακές πράξεις ή παραλείψεις που αφορούν το πεδίο του δυστυχήματος».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλεξάνδρα Σδούκου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σδούκου: Λύσεις μαγικές δεν υπάρχουν, απαιτούνται στοχευμένα μέτρα

Η Αλεξάνδρα Σδούκου, εκπρόσωπος της ΝΔ, τόνισε στο MEGA τη σημασία του διαλόγου με τους αγρότες και τη δέσμευση της κυβέρνησης για ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα.
Κυριάκος Μητσοτάκης στην Μοσχάτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης στο Μοσχάτο: Τους πειραματισμούς με τον λαϊκισμό τους πληρώσαμε

Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ευχήθηκε καλή χρονιά, υγεία, προκοπή και επιτυχίες στους πολίτες και στη Νέα Δημοκρατία, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στο Μοσχάτο.
Δημήτρης Μαρκόπουλος Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης για μπλόκα: Σταματήστε τις κινητοποιήσεις για να γίνει διάλογος

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Π. Μαρινάκης τόνισε πως ο διάλογος με τους αγρότες είναι ανοιχτός, υπό την προϋπόθεση αντιπροσωπευτικής εκπροσώπησης και λήξης κινητοποιήσεων, δηλώνοντας ότι δεν υπάρχει περιθώριο για νέα μέτρα.