ΓΔ: 2271.72 0.25% Τζίρος: 274.60 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Μέγαρο Μαξίμου
Το Μέγαρο Μαξίμου στην Αθήνα, επίσημη κατοικία του Πρωθυπουργού της Ελλάδας.

Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού αναλαμβάνει ο Γ. Ευθυμίου

Διευθυντής ψηφιακής επικοινωνίας ο Ν. Ρωμανός, σύμβουλος επικοινωνίας του Κυρ. Μητσοτάκη ο Χρ. Ζωγράφος. Σύμβουλος Επενδύσεων ο Δημ. Πολίτης.

Με απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού αναλαμβάνει ο Γιώργος Ευθυμίου.

Διευθυντής Ψηφιακής Επικοινωνίας του πρωθυπουργού αναλαμβάνει ο Νίκος Ρωμανός. Ο Χρήστος Ζωγράφος αναλαμβάνει σύμβουλος Επικοινωνίας του πρωθυπουργού.

Τα υπόλοιπο επικοινωνιακό επιτελείο παραμένει ως έχει. Σύμβουλος του πρωθυπουργού για θέματα Επενδύσεων αναλαμβάνει ο Δημήτρης Πολίτης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Προτεραιότητα η καθημερινότητα και το κυβερνητικό έργο

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στη μηνιαία ενημέρωση με τον Κ. Τασούλα, τόνισε τη σταθερή προσήλωση της κυβέρνησης στο πρόγραμμά της, αναφέρθηκε στις προκλήσεις και την ισχυρή διεθνή θέση της χώρας και σε εσωτερικές πολιτικές προτεραιότητες.
Ευάγγελος Βενιζέλος
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Κοσμοσυρροή στον Βενιζέλο, απαντήσεις Καραβία και γιατί «μαλάκωσε» ο Μυτιληναίος

Πολύ κόσμος στο συνέδριο του Κύκλου Ιδεών, οι απαντήσεις Καραβία στην κριτική για τις τράπεζες, τι είπε ο Ευ. Μυτιληναίος για την πολιτική σταθερότητα, τα μεγέθη της Aegean, στα Σεπόλια ο Πρωθυπουργός, η προσιτή στέγη, η Λ. Κατσέλη και ο Παπάγος.
Κυριάκος Μητσοτάκης χειραψία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αύριο στις 11:00 συνάντηση Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί αύριο στις 11.00 με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Τασούλα και στις 19.00 θα μιλήσει σε εκδήλωση του Υπουργείου Υποδομών στο Αμαξοστάσιο Σεπολίων.
Ομιλητής σε βήμα πολιτικής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσουκαλάς: Ο Μητσοτάκης παρουσιάζεται ως Μεσσίας της μεταπολίτευσης

Ο Κώστας Τσουκαλάς, εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, χαρακτήρισε την ομιλία του πρωθυπουργού στο συνέδριο της ΝΔ ως αλαζονική, επικρίνοντας τη στάση του Μητσοτάκη και θέτοντας ερωτήματα για ακρίβεια και διαφθορά.
Κυριάκος Μητσοτάκης βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας: Συνεδριάζει αύριο υπό τον πρωθυπουργό

Αύριο στις 11:00 συνεδριάζει το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας υπό τον πρωθυπουργό Μητσοτάκη στο Μαξίμου. Στις 20:00, ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.