ΓΔ: 2188.68 -0.55% Τζίρος: 284.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Σημαία της Κύπρου
Η σημαία της Κύπρου ανεμίζει σε γαλανό ουρανό, ιδανική για εθνικές εορτές και άρθρα.

Χατζηβασιλείου: Εθνική ευθύνη η αμυντική ενίσχυση της Κύπρου

Ο βουλευτής ΝΔ και διεθνολόγος Τάσος Χατζηβασιλείου τόνισε πως η αμυντική στήριξη της Κύπρου αποτελεί απόφαση εθνικής ευθύνης, απαντώντας σε όσους κατηγορούσαν την κυβέρνηση ότι αφήνει την Κύπρο αβοήθητη.

Ο βουλευτής της ΝΔ και διεθνολόγος Τάσος Χατζηβασιλείου χαρακτήρισε ως «απόφαση εθνικής ευθύνης» την αμυντική στήριξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, επισημαίνοντας ότι τα συμφέροντά της απειλούνται εμμέσως.

Σε ανάρτησή του, ο κ. Χατζηβασιλείου σημείωσε: «Πού είναι τώρα οι πατριδοκάπηλοι που κατηγορούσαν Μητσοτάκη-Γεραπετρίτη ότι η Ελλάδα έχει αφήσει την Κύπρο στη τύχη της; Ας είμαστε σοβαροί αυτές τις στιγμές».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ντόναλντ Τραμπ στο Οβάλ Γραφείο
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Τραμπ θα εξετάσει νέα πρόταση Ιράν αλλά αμφιβάλλει για αποδοχή

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι θα εξετάσει νέο σχέδιο που πρότεινε το Ιράν για ειρήνη στη Μέση Ανατολή, αλλά εκφράζει αμφιβολίες για το αν θα γίνει δεκτό από τις ΗΠΑ, τονίζοντας πως το Ιράν δεν έχει πληρώσει αρκετά για τις πράξεις του.
ΗΠΑ Ιράν σύγκρουση
ΔΙΕΘΝΗ

Ιράν: Η μπάλα στις ΗΠΑ, έτοιμοι για πόλεμο ή διπλωματία

Η Τεχεράνη δήλωσε έτοιμη να επανεκκινήσει τον πόλεμο ή να προκρίνει τη διπλωματία με τις ΗΠΑ, δίνοντας την ευθύνη της επιλογής στην Ουάσιγκτον. Το Ιράν έχει καταθέσει πρόταση μέσω Πακιστάν και αναμένει απάντηση.
Αμερικανοί στρατιώτες στολών
ΔΙΕΘΝΗ

Το Ιράν δίνει σε Κίνα και Ρωσία ευκαιρία να μελετήσουν τον στρατό των ΗΠΑ

Ο πόλεμος στο Ιράν πρόσφερε σε Κίνα, Ρωσία και Βόρεια Κορέα την ευκαιρία να παρατηρήσουν από κοντά τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, αλλά και τη χρήση νέων οπλικών συστημάτων.
σημαία του ΝΑΤΟ
ΔΙΕΘΝΗ

Το ΝΑΤΟ συνεργάζεται με τις ΗΠΑ για το ζήτημα των στρατευμάτων στη Γερμανία

Το ΝΑΤΟ συνεργάζεται με τις ΗΠΑ για να διευκρινιστούν οι λεπτομέρειες της απόφασης μείωσης στρατευμάτων, ενώ τονίζει την ανάγκη περισσότερων ευρωπαϊκών επενδύσεων στην άμυνα.
Σημαία ΗΠΑ και Ιράν
ΔΙΕΘΝΗ

Ιρανός αξιωματούχος: Πιθανή η επανέναρξη του πολέμου με τις ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ απέρριψε τη νέα πρόταση του Ιράν για ειρηνευτικές συνομιλίες, αυξάνοντας τον κίνδυνο επανέναρξης πολέμου, ενώ παραμένουν σοβαρές διαφωνίες για τα πυρηνικά και το Στενό του Ορμούζ. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται τηλεφωνικά.