ΓΔ: 2569.82 1.56% Τζίρος: 262.02 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Κυριάκος Μητσοτάκης πορτρέτο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Ρόδο το Σάββατο

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το Σάββατο 13 Ιουνίου τη Ρόδο, όπου στις 11:00 θα μεταβεί στο παλαιό Νοσοκομείο και στη συνέχεια στον Λιμένα Ρόδου.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει αύριο, Σάββατο 13 Ιουνίου, επίσκεψη στη Ρόδο, στο πλαίσιο περιοδείας του σε νησιά του Αιγαίου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 11:00 ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το παλαιό Νοσοκομείο Ρόδου και στη συνέχεια τον Λιμένα Ρόδου, όπου θα ενημερωθεί για ζητήματα υποδομών και τοπικής ανάπτυξης.

Ακολούθως, στις 12:00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προεδρεύσει σε σύσκεψη με εκπροσώπους των φορέων τουρισμού στα κεντρικά γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με αντικείμενο την πορεία της τουριστικής περιόδου και τις προοπτικές ενίσχυσης του κλάδου.

Στη 13:00 ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με πολίτες στην πόλη της Ρόδου, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί την Περβόλα στη μεσαιωνική πόλη, ολοκληρώνοντας το πρόγραμμά του στο νησί.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης στα Βριλήσσια: Η αυτοδυναμία είναι μονόδρομος για τη χώρα

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στα Βριλήσσια, τόνισε πως τα καλύτερα έρχονται για όλη τη χώρα και υπογράμμισε τη σημασία σταθερής διακυβέρνησης σε μια δύσκολη διεθνή συγκυρία και πριν τις εκλογές.
Κυριάκος Μητσοτάκης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Μητσοτάκης συναντήθηκε με την πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με την Πρόεδρο του ERC, Μαρία Λέπτιν, συζητώντας για την ενίσχυση της έρευνας στην Ελλάδα και τη συμμετοχή στα ευρωπαϊκά προγράμματα. Τόνισε την αύξηση δαπανών και ερευνητών από το 2019.
ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη υπάρχει μόνο στις αναρτήσεις του

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατηγορεί τον πρωθυπουργό για αποσύνδεση από την πραγματικότητα, τονίζοντας ότι οι πολίτες ζουν με ακρίβεια και ανασφάλεια. Ζητά συγκεκριμένα μέτρα για οικονομία και διαφάνεια στην άμυνα, όχι επικοινωνιακές ενέργειες.