ΓΔ: 2679.53 1.50% Τζίρος: 107.30 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:21:36
Κώστας Τσουκαλάς πορτρέτο

Τσουκαλάς: Ο πρωθυπουργός θα δώσει εξηγήσεις για νέο σκάνδαλο

Ο Κώστας Τσουκαλάς κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι σύντομα θα χρειαστεί να απολογηθεί για νέο σκάνδαλο διαφθοράς στις πολεοδομίες, τονίζοντας ότι φέρει ευθύνη για τις επιλογές στην ηγεσία του Υπουργείου.

Ο Κώστας Τσουκαλάς αναφέρει ότι «όσο και να προσπαθεί να κρυφτεί, θα αναγκαστεί σύντομα να απολογηθεί για ακόμα ένα σκάνδαλο διαφθοράς», σχολιάζοντας τον πρωθυπουργό με αφορμή το σκάνδαλο διαφθοράς στις πολεοδομίες.

Στην ανακοίνωσή του επισημαίνει πως «ο Πρωθυπουργός σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις για το κύκλωμα διαφθοράς στην πολεοδομία δήλωσε σαν να εμφανίστηκε τώρα στη χώρα ότι ‘δεν υπάρχουν άβατα, δεν υπάρχουν ανέγγιχτοι’. Λες και δεν επέλεξε αυτός την ηγεσία του Υπουργείου, λες και δεν έχει ευθύνες».

Ο Κώστας Τσουκαλάς καταλήγει λέγοντας ότι «εδώ ταιριάζει απόλυτα η ρήση του λαού μας ‘εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι’».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Μητσοτάκη-Ναουσέντα για άμυνα και σύνορα ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Λιθουανίας Γκιτάνας Ναουσέντα, μετά τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τόνισε την πρόθεση για στενή συνεργασία με την Ελλάδα σε τομείς όπως η Άμυνα και η προστασία των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ.
Κώστας Τσουκαλάς πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσουκαλάς: Πατριωτισμός η υπεράσπιση κυριαρχικών δικαιωμάτων από την κυβέρνηση

Ο Κώστας Τσουκαλάς άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς στα ελληνοτουρκικά, τονίζοντας τις υποχωρήσεις στην Κάσο και ζητώντας απαντήσεις από τη ΝΔ για τη στάση της. Υποστήριξε πως οι Έλληνες συμφωνούν με τη στάση του ΠΑΣΟΚ.
Πέδρο Σάντσεθ
ΔΙΕΘΝΗ

Ισπανία: Ο Πέδρο Σάντσεθ ξαναμπαίνει δυναμικά στο πολιτικό παιχνίδι

Ο Πέδρο Σάντσεθ έχει καθιερωθεί ως ακλόνητος πρωθυπουργός, με διαδοχικές κρίσεις να ενισχύουν τη φήμη του. Η αντιπαράθεση με τον Τραμπ και οι πρόωρες εκλογές το 2026 σκιαγραφούν την πορεία και τις προκλήσεις της διακυβέρνησής του.
Σαναέ Τακαΐτσι πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Ιαπωνία: Υπόσχεση για σταθερές σχέσεις με την Κίνα από την πρωθυπουργό

Η πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, Σαναέ Τακαΐτσι, τόνισε στη Βουλή τη δέσμευσή της για σταθερές σχέσεις με την Κίνα, αναγνωρίζοντας τη σημασία της ως γείτονα, παρά τις πρόσφατες εντάσεις λόγω διαφωνιών για την Ταϊβάν.
Πέδρο Σάντσεθ
ΔΙΕΘΝΗ

Διάγγελμα Σάντσεθ σήμερα εν μέσω φημών για πρόωρες εκλογές

Ο Πέδρο Σάντσεθ θα απευθύνει σήμερα διάγγελμα στις 09:00 (τοπική), μετά την απόρριψη από το κοινοβούλιο μέτρων κατά της στεγαστικής κρίσης και φήμες για πρόωρες εκλογές, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του.
Κυριάκος Μητσοτάκης βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πρωθυπουργός θα παραστεί τη Δευτέρα στον αγιασμό της νέας Βουλής

Αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί στον αγιασμό της Βουλής, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Λιθουανίας στο Μαξίμου και το απόγευμα θα μιλήσει στην εκδήλωση για τα 52 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας.