ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:15:03
Φώτο: Γραφείο Τύπου, υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Γεωργιάδης: Η Γ. Αγγελοπούλου το κατάλληλο πρόσωπο για να υλοποιήσει το εθνικό όραμα

Μετά τη συνάντηση με την Πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», κ. Γιάννα Αγγελοπούλου, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι η είναι αναμφίβολα το κατάλληλο πρόσωπο που επελέγη από τον κύριο Πρωθυπουργό για να υλοποιήσει ένα εθνικό όραμα.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, σήμερα Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», κ. Γιάννα Αγγελοπούλου, παρουσία του Υφυπουργού κ. Νίκου Παπαθανάση.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι η κ. Αγγελοπούλου είναι αναμφίβολα το κατάλληλο πρόσωπο που επελέγη από τον κύριο Πρωθυπουργό για να υλοποιήσει ένα εθνικό όραμα. «Να τιμήσουμε τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση όχι όμως κοιτώντας προς τα πίσω, αλλά κοιτώντας προς τα εμπρός. Η μεγαλύτερη τιμή στους αγωνιστές του 21 είναι το λαμπρό μέλλον της Ελλάδος το οποίο θέλουμε να αναδείξουμε. Και σε αυτή την προσπάθεια δεν υπάρχουν κόμματα, δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές, δεν υπάρχουν πάθη. Υπάρχει μόνο η αγάπη για την πατρίδα» υποστήριξε ο υπουργός.

H κα Γιάννα Αγγελοπούλου επισήμανε ότι «η υπόθεση των 200 ετών υπερβαίνει όλους μας. Αφορά όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες, όπου γης. Αφορά τους ανθρώπους που αγαπούν την Ελλάδα. Χωρίς διάκριση και χωρίς διαχωρισμούς, θέλουμε όλοι να συμμετάσχουν σε αυτή την επέτειο που σημαίνει όχι μόνο τι έχουμε κατορθώσει αλλά βάζει και το θεμέλιο τι θα μπορέσει η Ελλάδα και ιδιαίτερα οι νέοι άνθρωποι να κατορθώσουν στα χρόνια που έρχονται, το 2031, το 2051. Είμαστε μαζί σε αυτή την υπόθεση».

Με τη σειρά του ο κ. Παπαθανάσης υπογράμμισε ότι «η επέτειος της παλιγγενεσίας αποτελεί το σπουδαιότερο γεγονός στη σύγχρονη ιστορία μας. Η κα Αγγελοπούλου, που επελέγη από τον Πρωθυπουργό ως επικεφαλής της προσπάθειας αυτής, είναι το πλέον κατάλληλο πρόσωπο να ενώσει όλους τους Έλληνες έτσι ώστε το 2021 να αποτελέσει ένα ιστορικό και σπουδαίο για την Ελλάδα ορόσημο για τα επόμενα 100 χρόνια. Εύχομαι στην ίδια και σε όλη την Επιτροπή «καλή επιτυχία» στο έργο τους».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άδωνις Γεωργιάδης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Μέσα στο 2026 όλοι οι νοσηλευτές στα βαρέα και ανθυγιεινά

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε πως ως το 2026 όλοι οι νοσηλευτές θα ενταχθούν στα βαρέα και ανθυγιεινά. Αναφέρθηκε επίσης στη σημαντική αναβάθμιση του νοσοκομείου Λευκάδας και στη συνολική ανακαίνιση του Τζανείου.
Άδωνις Γεωργιάδης γραφείο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Άδ. Γεωργιάδη με εκπροσώπους συλλόγων μαιών και μαιευτών

Ο Υπουργός Υγείας Α. Γεωργιάδης διαβεβαίωσε τους Συλλόγους Μαιών-Μαιευτών πως δεν θα υπάρξει νέο καθηκοντολόγιο χωρίς συνεννόηση μαζί τους. Καθορίστηκε νέα συνάντηση σε τρεις εβδομάδες για περαιτέρω διάλογο.
Άδωνις Γεωργιάδης ομιλεί
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδ. Γεωργιάδης: Καταγγελία για δράση ΜΚΟ στη Χίο

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης κατήγγειλε μέσω Χ ότι μέλη ΜΚΟ αποπειράθηκαν να καθοδηγήσουν μετανάστες σε νοσοκομείο της Χίου, ώστε να προχωρήσουν σε καταγγελίες κατά του Λιμενικού, μετά το τραγικό ναυάγιο.
Φάρμακα και χάπια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΕΟΠΥΥ διαθέτει Φάρμακα Υψηλού Κόστους και μέσω ιδιωτικών φαρμακείων

Υπογράφηκε συμφωνία για τη διάθεση φαρμάκων υψηλού κόστους από ιδιωτικά φαρμακεία μέσω ΕΟΠΥΥ, διευκολύνοντας τους ασθενείς. Η διάθεση εκτιμάται να φθάσει τις 20.000 συνταγές το μήνα στην πρώτη φάση εφαρμογής.
Διάδρομος νοσοκομείου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εγκαίνια γραμμικού επιταχυντή στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης εγκαινίασε τον νέο γραμμικό επιταχυντή στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» Πάτρας, επισημαίνοντας ότι προσφέρει ασφαλέστερη και πιο αποτελεσματική θεραπεία για περισσότερους ασθενείς.
Άδωνις Γεωργιάδης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Αύξηση επιδόματος οδοιπορικών για νεφροπαθείς το 2026

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης γνωστοποίησε πως εξετάζεται νέα αύξηση του επιδόματος οδοιπορικών για νεφροπαθείς το 2026. Στην εκδήλωση του Συλλόγου Νεφροπαθών, παρούσα και η Νίκη Κεραμέως με προσωπική αναφορά στη δωρεά οργάνων.