ΓΔ: 867.8 0.98% Τζίρος: 88.88 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Panagiotopoulos-Floros
Φωτο: ΑΠΕ

Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων: Τα μηνύματα του ΥΕΘΑ και του Α/ΓΕΕΘΑ

Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων σήμερα και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ έστειλαν τα δικά τους μηνύματα για τη σημερινή γιορτή.

Μηνύματα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο twitter για τον σημερινό διπλό εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων και των Εισοδίων της Θεοτόκου απηύθυναν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

«Η 21η Νοεμβρίου είναι διπλή γιορτή για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία. Γιορτάζουμε τα Εισόδια της Υπεραγίας Θεοτόκου και την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, που αποτελούν τους διαχρονικούς προστάτες της Ελευθερίας και της Ανεξαρτησίας. Ζήτω οι Ένοπλες Δυνάμεις ! Ζήτω το Έθνος!», γράφει ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος αναφέρει:

«Σήμερα που η Ορθοδοξία εορτάζει με λαμπρότητα τα Εισόδια της Υπεραγίας Θεοτόκου, της Υπερμάχου Στρατηγού του Γένους μας. Τιμούμε τους εγγυητές της Άμυνας της Ασφάλειας & της Σταθερότητας. Τιμούμε τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Χρόνια Πολλά! ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ».

 

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Stayros Kalafatis-ND-Thessaloniki
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σ. Καλαφάτης: Η Αλεξανδρούπολη πρωταγωνιστεί σε γεωπολιτικό και ενεργειακό επίπεδο

Ο υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης χαρακτήρισε σοβαρά αναβαθμισμένη γεωπολιτικά και ενεργειακά την Αλεξανδρούπολη, μετά την σημερινή παρέλαση για την απελευθέρωση της Θράκης το 1920.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Παναγιωτόπουλος: Η 25η Μαρτίου διπλή γιορτή για Ελληνισμό και Ορθοδοξία

«Τιμούμε τη μνήμη των αμέτρητων ηρώων, οι οποίοι με πνεύμα αυτοθυσίας, θυσιάζοντας ακόμη και την ίδια τους τη ζωή υπερασπίστηκαν τα υψηλά ιδανικά του Ελληνικού Έθνους» επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.