ΓΔ: 1413.26 -0.42% Τζίρος: 105.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

PROTERGIA

Διάκριση της Protergia στα Franchise Awards σε στρατηγική και διαφήμιση

Η εταιρεία θα συνεχίσει να αναπτύσσει το δίκτυο Franchise στηρίζοντας τους νέους επιχειρηματίες του κλάδου που θέλουν να ξεχωρίσουν και να κάνουν το νέο τους εγχείρημα με την ασφάλεια και την εγγύηση της Protergia και κατ' επέκταση της MYTILINEOS.
Revma, Times, Ilektriko, Electricity, Energeia, Energy
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αλλαγή σκηνικού στην προμήθεια ρεύματος, μεγάλη απώλεια μεριδίου για ΔΕΗ

Σχεδόν 7% είναι το μερίδιο αγοράς που έχει χάσει η ΔΕΗ από τον Αύγουστο, όταν άρχισε να εφαρμόζεται το νέο καθεστώς της μηνιαίας ανακοίνωσης τιμών με ελεύθερη αλλαγή παρόχου. Πώς διαμορφώνονται τα μερίδια των εναλλακτικών παρόχων.
Protergia
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Protergia: Επενδύει στη δημιουργία νέων προϊόντων και λύσεων ενέργειας

Εν μέσω μίας δύσκολης συγκυρίας για την Ευρώπη, αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο, η μείωση του ενεργειακού κόστους καθίσταται πλέον αναγκαιότητα, με την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων να αποτελεί μονοδρόμο.
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Πώς να «κουρέψετε» τον λογαριασμό ρεύματος με παραγωγή από φωτοβολταϊκά

Εξοικονόμηση 1.700 ευρώ τον χρόνο με επένδυση σε ένα φωτοβολταϊκό στη στέγη, που μετατρέπει τον καταναλωτή σε παραγωγό. Πώς μπορεί να ωφεληθεί ένας καταναλωτής ακόμη και χωρίς να εγκαταστήσει φωτοβολταϊκό.
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Οδηγός για να γίνετε παραγωγός ρεύματος: Πόσο συμφέρει το net metering

Τα τέσσερα βασικά σενάρια για έναν καταναλωτή που θέλει να γίνει παραγωγός ρεύματος και να επωφεληθεί από τον ενεργειακό συμψηφισμό, μειώνοντας σημαντικά την επιβάρυνσή του για το ρεύμα.