ΓΔ: 1424.04 0.16% Τζίρος: 185.19 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

Μνημόνιο συνεργασίας Ελλάδας-Κύπρου στον τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού

«Τα τελευταία χρόνια μέσω του Gov.gr Wallet έχουμε δώσει στους Έλληνες πολίτες ένα πολύτιμο εργαλείο που βελτιώνει σημαντικά την καθημερινότητά τους και μειώνει τη γραφειοκρατία» επισήμανε ο κ. Παπαστεργίου.
businessdaily-Symfonia-Ergasia
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Απολογισμός στα προγράμματα ΕΣΠΑ: Τα θετικά σημεία και οι αδυναμίες

Μεγάλη συμμετοχή επιχειρήσεων στα προγράμματα Πράσινης Μετάβασης, μικρότερη στα προγράμματα Ψηφιακού Μετασχηματισμού. Οι καθυστερήσεις και τα προβλήματα στην αξιολόγηση αιτήσεων. Γράφει ο Κωνσταντίνος Παντελής*.
Thessaloniki_real estate_akinita
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλεκτρονικά η εξόφληση όλων των χρεώσεων στον Δήμο Θεσσαλονίκης

«Στόχος μας είναι ο ψηφιακός μετασχηματισμός του Δήμου, η απλούστευση των διαδικασιών, ώστε να μπει ένα τέλος στην αναμονή των δημοτών μας στα γκισέ» ανέφερε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης.
pierrakakis, texnologia, psifiakis diakyvernisis, 5G
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πιερρακάκης: Το Ψηφιακό Σχολείο στηρίζει τη σχέση μεταξύ δασκάλου - μαθητή

Ο υπουργός Παιδείας περιέγραψε το «Ψηφιακό Σχολείο» ως ένα συνολικό εκπαιδευτικό σχέδιο, τμήμα του οποίου αποτελεί το Ψηφιακό Φροντιστήριο, η υλοποίηση του οποίου γίνεται εξελικτικά.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Υποστηρικτικό εργαλείο για τους μαθητές το Ψηφιακό Σχολείο

«Μέσω του Νέου Ψηφιακού Σχολείου θέλουμε να παρέχουμε όσο το δυνατόν καλύτερο ψηφιακό φροντιστήριο στα παιδιά της Γ' Λυκείου για τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα» επισήμανε ο πρωθυπουργός.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σούπερ ραντάρ για πρόγνωση καιρού, νέο 112 με δυνατότητα βιντεοκλήσεων

Πάνω από 100 εκατ. ευρώ θα διατεθούν για έργα ψηφιακής ενίσχυσης της Πολιτικής Προστασίας. Το μεγαλύτερο αφορά τον εκσυγχρονισμό των ραντάρ για την πρόγνωση του καιρού, ενώ αναβαθμίζεται το 112.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς η ψηφιακή μετάβαση επιχειρήσεων

Από την 1η Μαΐου 2024 θα είναι διαθέσιμα τα πρότυπα καταστατικά και τα πρότυπα καταστατικά με πρόσθετο περιεχόμενο για την αστική εταιρεία, την κοινοπραξία, και την ετερόρρυθμη κατά μετοχές εταιρεία.