ΓΔ: 870.66 1.31% Τζίρος: 32.17 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:15:13 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

Σημαντικό έργο ψηφιακής αναβάθμισης ανέλαβαν SingularLogic και InDigital

Η ψηφιακή αναβάθμιση των συστημάτων του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων θα συνεισφέρουν σημαντικά στην επιτάχυνση της εξυπηρέτησης των δικαιούχων του ταμείου, έτσι ώστε να μπορέσει να γίνει πράξη η πλήρως ψηφιακή απονομή των μερισμάτων.
Margaritis Sxoinas, Komision, Evropaiki Epitropi
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μ. Σχοινάς: Λείπουν 300.000 ψηφιακοί εργάτες από την ευρωπαϊκή αγορά

Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης σημείωσε ότι η ψηφιακή μετάβαση στην Ευρώπη δεν θα πραγματοποιηθεί χωρίς έλεγχο και έκανε λόγο για την διαχείριση των τεχνολογιών που εφαρμόζονται.
data-digital transformation-psifiakos metasximatismos-texnologia
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΣΕΒ: Οι 7 προτάσεις για να τρέξει ο ψηφιακός μετασχηματισμός της χώρας

Σύμφωνα με τον ΣΕΒ ο ρόλος του ψηφιακού μετασχηματισμού παραμένει καθοριστικός στην αύξηση της συνεισφοράς της βιομηχανίας στο 15% του ΑΕΠ, μέσα από τη βελτίωση της αποδοτικότητας των γραμμών παραγωγής και των δικτύων εφοδιασμού.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάνω από 225.000 ραντεβού με βιντεοκλήση έχουν γίνει με φορείς του Δημοσίου

Τα ψηφιακά ραντεβού παρέχουν στους πολίτες τη δυνατότητα να προγραμματίσουν να συνδεθούν μέσω βιντεοκλήσης με υπάλληλο της υπηρεσίας στην οποία επιθυμούν, σε ημέρα και ώρα που τους εξυπηρετεί.
digital transformation-texnologia
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κ. Κόλλιας: Να υπάρξει ενοποίηση ψηφιακών μητρώων των επιχειρήσεων

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Κ. Κόλλιας σήμερα υπάρχουν τουλάχιστον έξι διαφορετικά ηλεκτρονικά μητρώα τα οποία ενημερώνονται το κάθε ένα χωριστά και χειροκίνητα από την επιχείρηση προκαλώντας καθυστερήσεις.
gynaikes-isotita-ergasia-ceo
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ανάγκη οι γυναίκες να έχουν ίση πρόσβαση στις πηγές άντλησης κεφαλαίων

Η Σοφία Κουνενάκη - Εφραίμογλου τόνισε ότι «θα συνεχίσουμε να πρωτοστατούμε στη διαβούλευση για τη διαμόρφωση ενός σύγχρονου νομικού πλαισίου με γνώμονα την εξισορρόπηση εργασιακής και οικογενειακής ζωής».