ΓΔ: 872.87 1.10% Τζίρος: 43.09 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:54:11 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

PWC

Πάνω από 12 δισ. κεφαλαίων προσέλκυσαν το 2021 οι ελληνικές επιχειρήσεις

Σύμφωνα με έκθεση της PwC το 2021 πραγματοποιήθηκαν 76 εξαγορές και συγχωνεύσεις με την συνολική τους αξία να ανέρχεται σε 4,3 δισ. ευρώ. Σε πάνω από 6,3 δισ. ευρώ αναμένεται να ανέλθουν οι εξαγορές και οι συγχωνεύσεις που θα ολοκληρωθούν το 2022.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στην επόμενη φάση περνάει ο στρατηγικός μετασχηματισμός των ΕΛΤΑ

Στόχος της διοίκησης των ΕΛΤΑ αποτελεί η δημιουργία ενός ψηφιακού οργανισμού που θα συνδυάζει την καθολική κάλυψη με την διατήρηση όλων των σημείων εξυπηρέτησης αλλά και ψηφιακές λειτουργίας που θα προσφέρουν μια ολιστική λειτουργία.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρευνα της PWC για τη σημασία της «επένδυσης» στο ανθρώπινο δυναμικό

Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας της PwC «Future of Work and Skills» που πραγματοποιήθηκε μεταξύ ηγετών ελληνικών επιχειρήσεων δεν έχει οικοδομηθεί σε υψηλό βαθμό η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ εργοδότη-εργαζόμενου.
psaltis-pwc
ESG

Δεν είναι στις προτεραιότητες των Ελλήνων CEO η κλιματική αλλαγή

Περίπου 8 στους 10 Έλληνες διευθύνοντες συμβούλους αναγνωρίζουν το πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής και αντιλαμβάνονται πως η κοινωνία περιμένει από τις εταιρείες να συμβάλλουν στην αντιμετώπισή της, όμως μόλις το 28% περιλαμβάνεται στη στρατηγική τους.
work-women-pwc
ΔΙΕΘΝΗ

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τους οργανισμούς η εταιρική κουλτούρα

Σύμφωνα με νέα έρευνα της PwC, οι ερωτηθέντες που δηλώνουν ότι η επιχείρησή τους έχει μια διακριτή κουλτούρα, θεωρούν πιο πιθανό να δουν αύξηση των εσόδων και την ικανοποίηση των πελατών.
PwC, Price Water House
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

PwC: Αισιόδοξοι και εξωστρεφείς οι Έλληνες διευθύνοντες σύμβουλοι

Στο πλαίσιο του πολύ θετικού κλίματος για την παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη, οι Έλληνες CEO πιστεύουν ότι το Σχέδιο Ανάκαμψης της χώρας θα εξισορροπήσει αποτελεσματικά τις βραχυπρόθεσμες οικονομικές ανάγκες.