ΓΔ: 1280.11 0.39% Τζίρος: 65.55 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

PWC

PwC, Price Water House
ΔΙΕΘΝΗ

PwC: Ένας στους τέσσερις εργαζόμενους είναι πιθανό να αλλάξει δουλειά

Μεταξύ εκείνων που δήλωσαν ότι είναι πιθανό να αλλάξουν εργοδότη, λιγότεροι από τους μισούς (47%) απάντησαν πως θεωρούν την εργασία τους ικανοποιητική σε σύγκριση με το 57% εκείνων που δεν είναι πιθανό να αλλάξουν εργοδότη.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

PwC: Νέες προκλήσεις για τις οικογενειακές επιχειρήσεις στην Ελλάδα

Έρευνα της PricewaterhouseCoopers (PwC), με τίτλο «11th Global Family Business Survey - Αποτελέσματα των ελληνικών οικογενειακών επιχειρήσεων», δείχνει ότι οι ελληνικές οικογενειακές επιχειρήσεις επιθυμούν να οικοδομήσουν σχέσεις εμπιστοσύνης.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θύματα απάτης έπεσαν οι μισές επιχειρήσεις την τελευταία διετία

Η μελέτη της PwC διαπιστώνει ότι η τηλεργασία αύξησε τους κινδύνους πέρα από την ψηφιακή ασφάλεια καθώς η δυναμική των κυβερνοεγκληματιών και των οργανωμένων εγκληματικών κυκλωμάτων έχει αυξηθεί σημαντικά την τελευταία διετία.
Mikromesaies Epixeiriseis, MmE
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Άλμα στις επιδόσεις τους καταγράφουν οι οικογενειακές επιχειρήσεις

Σύμφωνα με την έκθεση της PwC, οι οικογενειακές επιχειρήσεις που συνδέουν τους εταιρικούς στόχους με εκείνους για τη βιώσιμη ανάπτυξη, εμφανίζουν καλύτερα αποτελέσματα. Σημαντικός παράγοντας και η παροχή κινήτρων στους εργαζομένους.
ESG

PwC: Καταγράφονται ανισότητες εις βάρος των γυναικών στον εργασιακό χώρο

H πρόοδος προς την πλήρη ισότητα των φύλων παραμένει πολύ αργή. Η σχετική ανάλυση της PwC, καταδεικνύει ότι θα μπορούσαν να προκύψουν κέρδη τρισ. δολαρίων μέσα από το κλείσιμο της ψαλίδας στις αμοιβές μεταξύ των δύο φύλων.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έρχεται νέο ρεκόρ στα deals το 2023, μπαίνουν σοβαροί ξένοι επενδυτές

Η κορυφαία επίδοση του 2022 στην προσέλκυση κεφαλαίων θα επαναληφθεί και φέτος, όπως προβλέπει η PwC. Παίρνουν θέσεις στην ελληνική οικονομία επενδυτές με μακροπρόθεσμα σχέδια και όχι κερδοσκοπικά funds.
PwC, Price Water House
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

PwC: Κεφάλαια 12 δισ. συγκέντρωσαν το 2022 οι ελληνικές επιχειρήσεις

Σύμφωνα με τα στοιχεία της PwC, ολοκληρώθηκαν 94 εξαγορές και συγχωνεύσεις συνολικής αξίας 10,4 δισ. ευρώ με πρωταγωνιστές τους κλάδους των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών και των Τροφίμων και Ποτών.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Βελτιωμένες οι επιδόσεις της ελληνικής ναυτιλίας το 2022

Καθώς αυξάνονται οι πιέσεις στη ναυτιλία για την υιοθέτηση κριτηρίων βιωσιμότητας, ιδιαίτερα από την πλευρά των επενδυτών, η PwC διαπίστωσε την ανάγκη λήψης μέτρων από τις ναυτιλιακές εταιρείες σχετικά με την ESG Reporting στρατηγική τους.