ΓΔ: 1275.34 -0.37% Τζίρος: 79.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΡΕΥΜΑ

DEI-Katastima

Ποια καταστήματα ΔΕΗ θα είναι ανοικτά και το Σάββατο

Το εξειδικευμένο προσωπικό των καταστημάτων θα βρίσκεται εκεί για να υποδεχθεί τους πελάτες και να τους ενημερώσει σχετικά με νέα προϊόντα και υπηρεσίες, καθώς και για την εξέλιξη της πορείας των αιτημάτων τους.
energeia_revma
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Υπ. Ενέργειας: Αισιοδοξία για την πορεία των τιμών του ρεύματος

Ανώτατες πηγές του υπουργείου δήλωναν ότι δεν προκύπτει ανάγκη επαναφοράς των οριζόντιων επιδοτήσεων όμως είναι πάντοτε διαθέσιμα τα εργαλεία που εφαρμόστηκαν κατά την περίοδο έξαρσης της ενεργειακής κρίσης.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στην τελική ευθεία η δεύτερη ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας με Ιταλία

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ Μ. Μανουσάκης συναντήθηκε με την Ιταλίδα ομόλογό του όπου και επισημάνθηκε ότι είναι απαραίτητο να τριπλασιαστεί η μεταφορική ικανότητα ηλεκτρικής ενέργειας μεταξύ των δύο χωρών.
Revma, Reuma, Timologia
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Τι θα ισχύει για το πράσινο τιμολόγιο ρεύματος, η υπουργική απόφαση

Η τελική τιμή προμήθειας θα ανακοινώνεται έως την πρώτη ημέρα κάθε μήνα κατανάλωσης. Το ειδικό τιμολόγιο θα μπορεί να εμπεριέχει και πάγια χρέωση προμήθειας, ύψους έως 5 ευρώ ανά μήνα, καθώς και εκπτώσεις.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μέσω «Εξοικονομώ» και φοροαπαλλαγών επιδιώκεται η αναβάθμιση κατοικιών

Στόχος της προσπάθειας εκτός από την επίτευξη των ενεργειακών και κλιματικών στόχων που θέτει η ΕΕ είναι και η αύξηση της προσφοράς κατοικιών για μίσθωση και κατ' επέκταση εκτόνωση των πιέσεων στη μισθωτική αγορά.
ΔΙΕΘΝΗ

Μαζικές διακοπές ρεύματος στην Ουκρανία προκαλούν oι ρωσικές επιθέσεις

Το ηλεκτρικό δίκτυο υπέστη ζημιά στην περιοχή της Οδησσού λόγω των επιθέσεων από drones, με περίπου 2.000 καταναλωτές να μην έχουν ηλεκτρική ενέργεια, ανέφερε η εταιρεία παραγωγής ενέργειας DTEK στο Telegram.
Israil, Israel, Palaistini, Palaistine, Gaza
ΔΙΕΘΝΗ

Η έλλειψη ηλεκτρικού ρεύματος προκάλεσε 24 θανάτους στο Αλ Σίφα

Οι ασθενείς αυτοί πέθαναν, διότι ιατρικά μηχανήματα ζωτικής σημασίας σταμάτησαν να λειτουργούν εξαιτίας της διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος στο μεγαλύτερο νοσοκομειακό συγκρότημα στον παλαιστινιακό θύλακα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έρχονται ειδικά τιμολόγια στους καταναλωτές για τους έξυπνους μετρητές

Σύμφωνα με το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας εκτιμάται ότι οι έξυπνοι μετρητές θα αυξηθούν σε 500.000 το 2023 και στόχος του ΔΕΔΔΗΕ είναι να έχουν όλοι οι καταναλωτές μέχρι το 2030.