ΓΔ: 903.97 -2.00% Τζίρος: 85.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

RYANAIR

Μάικλ Ο’Λίρι (Ryanair): Καταρρέει το Brexit και οι υποστηρικτές του

Ο Ιρλανδός Μάικλ Ο’Λίρι επισήμανε ότι ο μίνι προϋπολογισμός ήταν μια θεαματική αποτυχία της έννοιας του Brexit ενώ έστρεψε και τα βέλη του προς την βρετανίδα πρωθυπουργό Λιζ Τρας αναφέροντας πως βρίσκεται στη θέση της αλλά όχι στην εξουσία.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τι κρύβει ο ξαφνικός πόλεμος της Ryanair για τις χρεώσεις στο αεροδρόμιο

Γιατί η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο μετά τις αμερικανικές κλείνει τη βάση στο Ελ. Βενιζέλος. Οι υψηλές χρεώσεις, το μοντέλο χαμηλού κόστους των Ιρλανδών και το σχέδιο του αεροδρομίου για νέα κίνητρα στις εταιρείες.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ryanair: Κλείνει τη βάση της στην Αθήνα και μειώνει τα δρομολόγια

Ο διευθ. σύμβουλος της Ryanair άφησε αιχμές προς την κυβέρνηση αναφέροντας πως δεν ανταποκρίθηκε στα φιλόδοξα σχέδια ανάπτυξης της εταιρείας και να μειώσει τα αερολιμενικά τέλη που θα βοηθούσαν στην αποκατάσταση της εναέριας κυκλοφορίας.
ΔΙΕΘΝΗ

Ακυρώνονται εκατοντάδες πτήσεις στην Ευρώπη λόγω απεργίας στη Ryanair

Εργαζόμενοι της Ryanair σε Βέλγιο, Ισπανία, Πορτογαλία, Γαλλία και Ιταλία θα απεργήσουν αυτό το Σαββατοκύριακο για τις συνθήκες εργασίας που επιβάλλει η αεροπορική, ενώ έχουν ανακοινωθεί και νέες απεργιακές κινητοποιήσεις την επόμενη εβδομάδα
ΔΙΕΘΝΗ

Ryanair: Η Ουκρανία πιθανή βάση για αεροσκάφη της τα επόμενα 3 χρόνια

Η εταιρεία έχει κατ’ επανάληψη δηλώσει ότι θεωρεί την Ουκρανία αγορά με δυνητικά μεγάλη ανάπτυξη και ο CEO της είπε ότι ενώ παρακολουθούν τις εντάσεις με τη Ρωσία, δεν έχουν αλλάξει τα σχέδια να αυξήσει τη δυναμικότητά της εκεί.
ΔΙΕΘΝΗ

Ryanair: Ισχυρή ανάκαμψη για τα ταξίδια αναμένει ο επικεφαλής

«Η κίνηση πολλαπλασιάζεται και πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους είναι οικογένειες που πηγαίνουν καλοκαιρινές διακοπές σε παραλίες της Πορτογαλίας, της Ισπανίας, της Ελλάδας και της Ιταλίας», δήλωσε ο Μ. Ο’ Λίρι
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευρωπαϊκό Συμβούλιο: Τέταρτο πακέτο κυρώσεων κατά της Λευκορωσίας

Ο στόχος αυτών των κυρώσεων είναι να ασκηθεί πίεση στην πολιτική ηγεσία της Λευκορωσίας για να ξεκινήσει έναν πραγματικό και χωρίς αποκλεισμούς εθνικό διάλογο με την ευρύτερη κοινωνία και να αποφευχθεί η περαιτέρω καταστολή.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΥΠΑ: Οι αρχές δεν είχαν ενημερωθεί για απειλή στην πτήση της Ryanair

Σύμφωνα, με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, έλαβαν χώρα όλοι οι απαιτούμενοι έλεγχοι ασφαλείας ήτοι, επιβατών, χειραποσκευών και αποσκευών με βάση τα προβλεπόμενα στο εγκεκριμένο πρόγραμμα ασφάλειας.