ΓΔ: 1406.91 -2.19% Τζίρος: 127.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

SAMSUNG

smartphone
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τα smartphones που νικούν τους χάκερ: Ποια είναι τα καλύτερα της αγοράς

Καθώς οι κυβερνοεπιθέσεις γίνονται όλο και πιο συχνές, τα προσωπικά δεδομένα όλων βρίσκονται σε διαρκή κίνδυνο. Ποια είναι τα καλύτερα κινητά που μπορούν να σας προστατέψουν περισσότερο από επιθέσεις.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ποια είναι τα πέντε smartphones με τις καλύτερες κάμερες στην αγορά

Οι χρήστες έχουν να συνυπολογίσουν μια σειρά από παράγοντες για να αποφασίσουν ποια κάμερα τους ταιριάζει. Ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσετε είναι να αναρωτηθείτε τι είδους φωτογραφίες τραβάτε.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Λατρεία των smartphones από τους Έλληνες: Ξοδέψαμε 826 εκατ. ευρώ το 2023

Κόντρα στις πιέσεις από τον υψηλό πληθωρισμό στην αγοραστική τους δύναμη, οι Έλληνες καταναλωτές ξόδεψαν πέρυσι 17% περισσότερα για smartphones. Κυριαρχούν Samsung, Apple και Xiaomi με συνολικό μερίδιο 95%.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τα καλύτερα tablet της αγοράς για απλούς και απαιτητικούς χρήστες

Σε μια αγορά που τα iPad της Apple κυριαρχούν τεχνολογικά, υπάρχουν αξιόλογες προτάσεις που απευθύνονται σε κάθε χρήστη και τσέπη. Πώς θα επιλέξετε το σωστό tablet και ποια είναι τα σημαντικά χαρακτηριστικά.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Crash test στις πέντε ναυαρχίδες smartphones: Τα καλύτερα κινητά στην αγορά

Καθώς ο ανταγωνισμός εντείνεται, τα πέντε κορυφαία κινητά των μεγαλύτερων εταιρειών έρχονται να προσφέρουν μοναδικές δυνατότητες στους χρήστες, ενώ μπαίνει στο παιχνίδι και η Τεχνητή Νοημοσύνη.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

H Apple κερδίζει τη Samsung με πρωτιά σε πωλήσεις smartphone το 2023

Η αλλαγή στην κατάταξη προέκυψε σε μια δύσκολη χρονιά, που σημαδεύτηκε από το φρένο των καταναλωτών σε αναβαθμίσεις «έξυπνων» τηλεφώνων, λόγω της ευρύτερης μακροοικονομικής αβεβαιότητας και του υψηλού πληθωρισμού.
ΔΙΕΘΝΗ

Η Samsung θα αναπτύξει σε smartphone της ένα εργαλείο μετάφρασης

Η λειτουργία αυτή θα είναι διαθέσιμη στο επόμενο Samsung Galaxy που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2024 και θα επιτρέψει «να μεταφράζονται σε πραγματικό χρόνο ομιλία και κείμενα στη διάρκεια μιας επικοινωνίας».