ΓΔ: 899.42 0.53% Τζίρος: 88.14 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΣΒΕ

Να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Κ. Μακεδονία ζητά ο ΣΒΕ

«Οι επιπτώσεις της κρίσης λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών είναι σημαντικές για το σύνολο του κλάδου, άρα και για όλες τις συνεργαζόμενες μ’ αυτόν επιχειρήσεις, για την τοπική οικονομία και για τις εξαγωγές της χώρας», υποστηρίζει ο ΣΒΕ.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΣΒΕ: Οι τέσσερις προτάσεις που κατέθεσε για τα επιχειρηματικά πάρκα

Στο πλαίσιο των συνολικά τεσσάρων δεσμών προτάσεων, που καταθέτει στη δημόσια διαβούλευση για τα επιχειρηματικά πάρκα, ο ΣΒΕ εισηγείται συγκεκριμένα την έκδοση σχετικής ειδικής νομοθετικής διάταξης.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σταϊκούρας: Η ελληνική βιομηχανία έδειξε αντοχές μέσα στην πανδημία

Αναφερόμενος στην επόμενη μέρα μετά την πανδημία ο υπουργός τόνισε ότι «η μεγάλη πρόκληση στην οποία η Κυβέρνηση είναι έτοιμη να ανταποκριθεί, είναι η στροφή της οικονομίας προς ένα νέο, έξυπνο, βιώσιμο και κοινωνικά δίκαιο αναπτυξιακό μοντέλο».
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ικανοποίηση ΣΒΕ για τη σύσταση της Κυβερνητικής Επιτροπής Βιομηχανίας 

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος τονίζει ότι επρόκειτο για ένα πάγιο αίτημά του εδώ και αρκετά χρόνια και ευελπιστεί ότι η «η βιομηχανία θα επανέλθει στο επίκεντρο της κυβερνητικής πολιτικής».
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Απαλλαγή από το ενιαίο ανταποδοτικό τέλος καθαριότητας-φωτισμού στη μεταποίηση ζητά ο ΣΒΕ

O Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος ζητά την απαλλαγή των βιομηχανικών εγκαταστάσεων για τέλη φωτισμού και καθαριότητας για το δεύτερο τρίμηνο του έτους και περαιτέρω έκπτωση σε ποσοστό 50% έως το τέλος του 2020.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οκτώ προτάσεις του ΣΒΕ για την ανάκαμψη μεταποίησης και οικονομίας

Την ανάγκη να υπάρξει λήψη στοχευμένων μέτρων προκειμένου να υπάρξει ταχεία ανάκαμψη της μεταποιητικής δραστηριότητας, υπογραμμίζει στις προτάσεις του ο Σύνδεσμος Βιομηχάνων Ελλάδος (ΣΒΕ).