ΓΔ: 823.09 2.35% Τζίρος: 50.36 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΣΔΙΤ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Ξεκλειδώνουν» δύο αρδευτικά έργα ύψους 61,9 εκατ. ευρώ στο Λασίθι

Άναψε το «πράσινο φως» για τη κατασκευή Λιμνοδεξαμενής και συνοδευτικών έργων στις Χοχλακιές Σητείας προϋπολογισμού 30,6 εκατ. ευρώ και για το Φράγμα Αγ. Ιωάννη Ιεράπετρας Νομού Λασιθίου προϋπολογισμού κατασκευής 31,3 εκατ. ευρώ.
ypourgeio-anaptyxhs
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Υπ. Ανάπτυξης: Εγκρίθηκαν πέντε νέα κτίρια Αστυνομικών Διευθύνσεων μέσω ΣΔΙΤ

Tο έργο περιλαμβάνει τη μελέτη, χρηματοδότηση, κατασκευή, συντήρηση και τεχνική διαχείριση των κτιρίων πέντε (5) Αστυνομικών Διευθύνσεων σε Αχαΐα, Καρδίτσα, Ημαθία, Λευκάδα και Έβρο.
intrakat
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Winex: Γιατί επενδύσαμε 70 εκατ. στην ΙΝΤΡΑΚΑΤ, ποιο είναι το σχέδιο

Η εταιρεία των Μπάκου - Καϋμενάκη - Εξάρχου σημειώνει πως η ΙΝΤΡΑΚΑΤ πληροί όλα επενδυτικά κριτήριά της και έχει σημαντικές προοπτικές βελτίωσης μεγεθών. Το μήνυμα προς τους παλαιούς μετόχους.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εγκρίθηκαν τρία νέα έργα ΣΔΙΤ ύψους 300 εκ. ευρώ από τη Διυπουργική

«Η έγκριση των έργων επιβεβαιώνει τη δέσμευση της Κυβέρνησης να αξιοποιήσει κοινοτικούς πόρους για την υλοποίηση έργων με τη σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού φορέα», δήλωσε ο Άδ. Γεωργιάδης.
Skylakakis
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Το «λεφτά γιοκ» του Σκυλακάκη, οι νέες επενδύσεις των εφοπλιστών και τα ακριβά λάθη

Πού επενδύει το δίδυμο Μπάκου - Καυμενάκη, ο αναβαθμισμένος Αλ. Εξάρχου, τα λάθη αμερικανικών τραπεζών που κόστισαν εκατομμύρια, τα ΣΔΙΤ για δικαστήρια και το «όχι» του αναπληρωτή υπ. Οικονομικών σε νέες παροχές.
Karagiannis, Ypourgeio Ypodomon kai Metaforon
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γ. Καραγιάννης: Ολοκληρωμένο σχέδιο για τις υποδομές της Δυτ. Ελλάδας

Ο υφυπουργός Υποδομών αναφέρθηκε στα έργα που υλοποιούνται στην Δυτική Ελλάδα, αρχής γενομένης από τον αυτοκινητόδρομο «Πάτρα-Πύργος» που θα παραδοθεί στο μεγαλύτερο μέρος του σε 36 μήνες.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Βροχή» έργων με ιδιωτικά κεφάλαια: Εννέα ΣΔΙΤ ύψους 2,3 δισ. ευρώ

Τρία φράγματα, οδικοί άξονες, σύστημα ηλεκτρονικών διοδίων και πολλές κτηριακές εγκαταστάσεις προωθούνται με συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Ήδη ανατέθηκαν δέκα άλλα έργα με προϋπολογισμό 1,73 δισ. ευρώ.