ΓΔ: 904.09 0.09% Τζίρος: 65.69 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΣΧΟΛΕΙΑ

Νεκρός μαθητής δημοτικού στις Σέρρες από έκρηξη στο λεβητοστάσιο του σχολείου

Τη στιγμή που συνέβη το τραγικό περιστατικό ο άτυχος μαθητής και οι δυο συμμαθητές του, μαζί με άλλους μαθητές του σχολείου, βρίσκονταν στην αυλή καθώς παρακολουθούν το ολοήμερο σχολείο.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα κινητό σχολείο δάσους ταξιδεύει στα πυρόπληκτα χωριά της Βόρειας Εύβοιας

Δημιουργήθηκε το φετινό καλοκαίρι και από τον Σεπτέμβρη μέχρι σήμερα έχει επισκεφθεί 12 χωριά στην περιοχή, ενώ περισσότερα από 200 παιδιά έχουν συμμετάσχει μέχρι στιγμής στις υπαίθριες δραστηριότητές του.
supermarket, trofima, proionta
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η επιστροφή στο σχολείο ανέβασε τον τζίρο στο λιανεμπόριο κατά 11,1%

Τη μεγαλύτερη συμμετοχή σε αυτή τη θετική τάση είχαν οι ταχυκίνητες κατηγορίες (FMCGs), οι οποίες παρουσίασαν βελτιωμένο τζίρο κατά 11,8%, ενώ θετικά επίσης κινήθηκαν οι κατηγορίες των φρέσκων προϊόντων επί ζυγίω και του bazaar.
Sxoleia, Paideia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υγειονομικοί έλεγχοι στα κυλικεία των σχολείων από την Περιφέρεια

Άνοιξαν σήμερα τα σχολεία σε όλη τη χώρα και η Περιφέρεια Αττικής έχει ξεκινήσει ήδη εντατικούς ελέγχους με ιδιαίτερη προσοχή σε κυλικεία και καντίνες για τα είδη που πωλούνται σε αυτές.
Νίκη Κεραμέως, Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. Κεραμέως: Έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς με πέντε καινοτομίες

Μετά από δυο χρόνια λόγω πανδημίας, η χρήση προστατευτικής μάσκας θα είναι  προαιρετική για τους/τις μαθητές/τριες, τους εκπαιδευτικούς και το λοιπό προσωπικό. Αρνητικό τέστ θα πρέπει να προσκομίζουν κάθε βδομάδα οι ανεμβολίαστοι εκπαιδευτικοί.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμος Αθηναίων: Τα σχολεία της Αθήνας έτοιμα για τη νέα σχολική χρονιά

Ειδικά συνεργεία καθαριότητας και απολύμανσης φρόντισα τις εκπαιδευτικές αίθουσες και τους σχολικούς χώρους (τουαλέτες, θρανία, πόμολα, κιγκλιδώματα, πόρτες και άλλες επιφάνειες) των συνολικά 389 εκπαιδευτικών μονάδων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεργασία ΔΥΠΑ και Amazon Web Services για μαθητές Επαγγελματικών Σχολών

«Μια έρευνα στο LinkedIn δείχνει πως η ικανότητα στο cloud computing είναι η νούμερο ένα σε ζήτηση ικανότητα», ανέφερε, από την πλευρά της AWS o κ.Φράνκο Σπιτσιαριέλο, Διευθυντής Δημόσιας Πολιτικής (Director of Public Policy) της εταιρίας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο δήμος Μεταμόρφωσης στηρίζει οικονομικά μαθητές με οικονομικές δυσκολίες

Το πρόγραμμα που υλοποιεί ονομάζεται «Στηρίζουμε τους Μαθητές» και στόχος είναι η δωρεάν παροχή φροντιστηριακής αρωγής σε μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οικογένειες των οποίων, δεν μπορούν να καλύψουν τα έξοδα.