ΓΔ: 1464.39 0.46% Τζίρος: 72.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΣΧΟΛΕΙΑ

pierrakakis, texnologia, psifiakis diakyvernisis, 5G

Πιερρακάκης: Εξετάζουμε να αλλάξει ο τρόπος εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

O υπουργός έδωσε συνέντευξη με αφορμή την παρουσία του στη Σύνοδο των Πρυτάνεων που φιλοξενείται στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών και τις συναντήσεις του με τις εκπαιδευτικές αρχές της περιοχής.
businessdaily-Kairos-Kaysonas-Zesti
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε κλοιό καύσωνα η χώρα με κλειστά σχολεία, πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς

Πολύ υψηλές θερμοκρασίες για ένα διήμερο στη χώρα. Έκτακτα μέτρα προστασίας των εργαζομένων από την επέλαση του καύσωνα. Συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας προς τους πολίτες.
sxoleio, sxoleia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλειστά όλα τα δημοτικά σχολεία στον δήμο Αθηναίων λόγω καύσωνα

Επίσης λόγω των αυξημένων θερμοκρασιών την Τετάρτη 12/6 και την Πέμπτη 13/6, οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Αθηναίων, καθώς και η κεντρική υπηρεσία θα λειτουργήσουν από τις 7 π.μ. έως τις 2 μ.μ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς προβλήματα και με βατά θέματα η πρώτη μέρα των Πανελλαδικών

Το θέμα των σημερινών εξετάσεων ήταν τα ταξίδια και οι υποψήφιοι κλήθηκαν να επεξεργαστούν ένα απόσπασμα από το βιβλίο «Ταξιδεύοντας», του Ν. Καζαντζάκη, ένα ποίημα του Κ. Παλαμά και ένα κείμενο της Η. Χατζηδημητρίου.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρεμιέρα στις Πανελλαδικές με Νεοελληνική Γλώσσα για τους υποψηφίους

Όπως έχει ανακοινώσει το υπουργείο Παιδείας, ο συνολικός αριθμός των εισακτέων για την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά θα ανέλθει στις 68.851. Το πρόγραμμα των Πανελλαδικών μέχρι τις 12 Ιουνίου που τελειώνει η κούρσα.