ΓΔ: 1193.32 -0.90% Τζίρος: 76.30 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΣΧΟΛΕΙΑ

SEV, SEB, Papalexopoulos

Με 50 εκατ. ευρώ στηρίζει τους πληγέντες της κακοκαιρίας ο ΣΕΒ

Σε τρεις άξονες θα πραγματοποιηθεί η διάθεση βοήθειας από τα μέλη του Συνδέσμου. Θα αναλάβουν την υλοποίηση έργων αποκατάστασης υψηλής προτεραιότητας ξεκινώντας με την απευθείας ανακατασκευή 27 σχολείων.
Sxoleio, Panelladikes
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοιχτά τα σχολεία στην Αττική, σε ποιες περιοχές θα παραμείνουν κλειστά

Όπως ανέφερε ο περιφερειάρχης για πιθανές δυσκολίες που έχουν σημειωθεί σε ορισμένους δήμους θα υπάρξουν τοπικές αποφάσεις από τους δημάρχους. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στο λεκανοπέδιο από το κύμα κακοκαιρίας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Δευτέρα 25/9 ανοίγουν τα σχολεία στη Θεσσαλία, ποια θα μετεγκατασταθούν

Tο ΥΠΑΙΘΑ και η Περιφέρεια Θεσσαλίας βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία με τους δήμους της Περιφέρειας για την καθημερινή χαρτογράφηση της υφιστάμενης κατάστασης σε επίπεδο υγειονομικών συνθηκών.
pierrakakis
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πιερρακάκης: Σύσκεψη αύριο για το άνοιγμα των σχολείων στη Θεσσαλία

«Όλα τα σχολεία δεν θα μπορέσουν να ανοίξουν σε μία εβδομάδα [...] θα δούμε όλες τις εναλλακτικές που έχουμε στη διάθεσή μας», για παράδειγμα να πάνε οι μαθητές σε όμμορα σχολεία, τόνισε ο υπουργός.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρώτο κουδούνι της χρονιάς στα σχολεία με ελλείψεις εκπαιδευτικών

Το υπουργείο Παιδείας έχει προχωρήσει στην πρόσληψη 23.211 αναπληρωτών, ωστόσο οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες υπολογίζουν ότι οι ανάγκες για κάλυψη των εκπαιδευτικών κενών μπορεί να φτάσει τις 48.000.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Από την Τετάρτη 30-08-2023 σε ισχύ το «Καλάθι των Σχολικών Ειδών»

Εκτός από τα σούπερ μάρκετ, το «καλάθι» με τα σχολικά θα είναι διαθέσιμο και σε αλυσίδες παιχνιδιών και ειδών τεχνολογίας που πωλούν και σχολικά είδη, με τζίρο άνω των 90 εκατ. ευρώ, ενώ θα μπορούν να συμμετάσχουν, προαιρετικά και τα βιβλιοπωλεία.