ΓΔ: 878.76 -0.45% Τζίρος: 44.15 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

SKY EXPRESS

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέο «πράσινο» Airbus προστίθεται στον στόλο της Sky Express

Η εταιρεία εν μέσω πανδημίας αύξησε το εκτόπισμά της, καθώς την τελευταία διετία άνοιξε τα φτερά της για το εξωτερικό, μετά την απόκτηση των Airbus A320neo, που θεωρείται ως το καλύτερο αεροσκάφος στις μεσαίες αποστάσεις.
sky_exrpess
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Sky express: Φέρνει άλλα δύο Airbus το 2023, τρέχει με... 200% η κίνηση

Δεύτερη σε μέγεθος έργου αεροπορική εταιρεία στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έχει καταστεί η Sky express μετά τις επεκτακτικές πρωτοβουλίες που ανέλαβε εν μέσω πανδημίας. Τι εκτιμά ο Ι. Γρύλλος για την τουριστική σεζόν.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αυξάνει τις απευθείας πτήσεις στην Κρήτη από Ευρώπη η SKY express

Με στόχο να αυξήσει την άφιξη επισκεπτών στην Κρήτη, η SKY express θα συνδέσει τα αεροδρόμια του νησιού με απευθείας πτήσεις από Βρυξέλλες, οκτώ πόλεις της Γαλλίας, την Πολωνία, Πορτογαλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Aerodromio Makedonia, Fraport
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Αερομαχία» στη γραμμή Θεσσαλονίκης με νέα δρομολόγια και εκπτώσεις

Ενισχύουν την παρουσία τους στη σύνδεση Αθήνας - Θεσσαλονίκης η Aegean και η Sky Express, με αυξημένα δρομολόγια και διεθνείς διασυνδέσεις και εκπτώσεις στα εισιτήρια, καθώς η συμπρωτεύουσα αναδεικνύεται ως επιχειρηματικός κόμβος.
business_daily_sky_express
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στο επίκεντρο του Aviation Event 2021 βρέθηκε η SKY Express

Το επιτυχημένο παράδειγμα της εταιρείας κέρδισε το ενδιαφέρον των εκπροσώπων της παγκόσμιας αγοράς αερομεταφορών που παρευρέθηκαν στο Διεθνές Συνέδριο “Aviation Event 2021”, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση.
Sky_Express
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέα μεγάλη επένδυση της Sky express σε έξι αεροσκάφη αξίας 200 εκατ.

Συμφωνία της ελληνικής αεροπορικής εταιρείας με την ATR για καινούρια αεροσκάφη, μετά την απόκτηση έξι Airbus A320neo. «Μας ενδιαφέρει το λιμάνι Ηρακλείου», δηλώνει ο Ιωάννης Γρύλος στο Business Daily.