ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:07:52 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

SMARTPHONES

Crash test στις πέντε ναυαρχίδες smartphones: Τα καλύτερα κινητά στην αγορά

Καθώς ο ανταγωνισμός εντείνεται, τα πέντε κορυφαία κινητά των μεγαλύτερων εταιρειών έρχονται να προσφέρουν μοναδικές δυνατότητες στους χρήστες, ενώ μπαίνει στο παιχνίδι και η Τεχνητή Νοημοσύνη.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

H Apple κερδίζει τη Samsung με πρωτιά σε πωλήσεις smartphone το 2023

Η αλλαγή στην κατάταξη προέκυψε σε μια δύσκολη χρονιά, που σημαδεύτηκε από το φρένο των καταναλωτών σε αναβαθμίσεις «έξυπνων» τηλεφώνων, λόγω της ευρύτερης μακροοικονομικής αβεβαιότητας και του υψηλού πληθωρισμού.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στην Ελλάδα η Flip που επαναφέρει στην αγορά μεταχειρισμένα ηλ. είδη

Οι καταναλωτές δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την πώληση του παλιού τους τηλεφώνου ή tablet, καθώς η εταιρεία, με την ομάδα των εξειδικευμένων τεχνικών της, αναλαμβάνει την επισκευή του.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Άγγιξε το 100% το μερίδιο της Nova στις νέες συνδέσεις κινητής

Η επιθετική εμπορική πολιτική της εταιρείας αποδίδει καρπούς. Δεν έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για τα οικονομικά της αποτελέσματα. Λανσάρει νέο κινητό 5G, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέα προϊόντα.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τα πρώτα iPhone made in India και ο φορτιστής με προδιαγραφές Ευρώπης

Το iPhone 15 βγαίνει στην αγορά και φέρνει δύο μεγάλες αλλαγές: μέρος της παραγωγής γίνεται στην Ινδία, ενώ η Apple υποχρεώθηκε από τις Βρυξέλλες να υιοθετήσει φορτιστή USB. Τα χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου.
smartphone-kinita-texnologia
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Συνεχίζεται η πτώση της αγοράς smartphone, οι ελπίδες για ανάκαμψη

Η αγορά των smartphones αντιμετωπίζει μια σειρά από προκλήσεις το 2023, ωστόσο, υπάρχουν ευκαιρίες για ανάπτυξη. Οι κινήσεις της Samsung για να «χτυπήσει» την Apple, και ο νέος παίκτης που μπήκε στο top 5 των κατασκευαστών.