ΓΔ: 792.73 -0.67% Τζίρος: 51.87 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

SUNLIGHT

Sunlight
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ο χορός εξαγορών από τη Sunlight και το «οπλοστάσιο» 600 εκατ. ευρώ

Την τρίτη εξαγορά εταιρείας από τα τέλη του 2021 ανακοίνωσε χθες η Sunlight, που διεκδικεί ηγετική θέση διεθνώς σε μπαταρίες και αποθήκευση ενέργειας. Συνεχείς κινήσεις για την άντληση δανεισμού και την κεφαλαιακή ενίσχυση.
Sunlight
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Sunlight: Προχώρησε στην εξαγορά του 51% γερμανικής εταιρείας

Συνεχίζει να επεκτείνεται η Sunlight Group πατώντας πόδι και στην αγορά της Γερμανίας καθώς προχώρησε σε στρατηγική σύμπραξη με την A. Müller GmbH που δραστηριοποιείται στο χονδρεμπόριο μπαταριών, συστημάτων τροφοδοσίας και τεχνολογιών φόρτισης.
Sunlight
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στηρίζει το επενδυτικό πλάνο της Sunlight ο όμιλος Olympia

Ο όμιλος Olympia αύξησε κατά 70 εκατ. ευρώ το μετοχικό του κεφάλαιο, όπου σε συνδυασμό με τον τραπεζικό δανεισμό ύψους 275 εκατ. ευρώ που έχει εξασφαλιστεί, η Sunlight φιλοδοξεί να ολοκληρώσει το πενταετές της επενδυτικό πλάνο.
Sunlight
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Sunlight: Αύξηση στον τζίρο και τα λειτουργικά κέρδη πάνω από 50% το 2021

Το 2021 η συνολική παραγωγή της Sunlight ξεπέρασε τα 3,25 εκατ. στοιχεία έλξης και τα 150.000 στοιχεία αποθήκευσης ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, ενώ στο 4ο τρίμηνο του έτους ο ρυθμός παραγωγής αυξήθηκε ακόμη περισσότερο.
Sunlight
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέα ηγετική ομάδα στον όμιλο Sunlight με στελέχη από το εξωτερικό

Οι αλλαγές στην εταιρική διακυβέρνηση της Sunlight φανερώνουν τις διεθνείς προοπτικές του οργανισμού και την εστίαση στην αναζήτηση στρατηγικών ευκαιριών, σε συνέχεια της ραγδαίας ανάπτυξης της εταιρείας τα τελευταία χρόνια και των σχεδίων για περαιτέρω ανάπτυξη.
Sunlight Group
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Sunlight: Επιπλέον παροχές στο προσωπικό και νέες θέσεις εργασίας το 2021

Για το 2022, η εταιρεία ανακοίνωσε ήδη αύξηση 10% στο βασικό ημερομίσθιο των εργαζομένων στην κατώτατη μισθολογικά βαθμίδα - αύξηση μεγαλύτερη από τη νομικά προβλεπόμενη του 2%, με βάση την πρόσφατη απόφαση του αρμόδιου υπουργείου.
Technoform_Sunlight Group
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συμφωνία εξαγοράς του 70% της Technoform από τη Sunlight Group

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η Sunlight συνεχίζει να υλοποιεί το επιχειρηματικό της πλάνο για επέκταση της παραγωγικής δυναμικής της σε μπαταρίες και συστήματα αποθήκευσης ενέργειας μολύβδου-οξέος και ιόντων λιθίου.
KnoWi
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Sunlight: Παρουσιάζει το KnoWi, το νέο σύστημα παρακολούθησης μπαταριών

Το KnoWi βοηθά τους χρήστες να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής των μπαταριών της εταιρείας, ενώ ταυτόχρονα συλλέγει πληροφορίες για τη διαχείριση των περονοφόρων και υποστηρίζει την αποτελεσματική ενεργειακή χρήση τους.