ΓΔ: 1490.46 -0.08% Τζίρος: 119.96 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

SUNLIGHT

businessdaily-sunlight-recycling-komotini
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Sunlight Group εξαγόρασε πλήρως τη γερμανική θυγατρική της Ubatt GmbH

Η εξαγορά του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της Ubatt ευθυγραμμίζεται με τη στρατηγική της Sunlight, για την ενοποίηση των θυγατρικών της στο πλαίσιο ενός μοντέλου που βασίζεται σε επιχειρηματικές πλατφόρμες.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Τα ακίνητα της ΤτΕ, η ανάπτυξη της Mytilineos, ο Μαντζούφας και η Sunlight

Πού σκάλωσε το σχέδιο της ΤτΕ για την αξιοποίηση των ακινήτων της, η μεταγραφή της Sunlight και ο νόμος για το Επιτελικό Κράτος, οι φιλόδοξοι στόχοι του Ευ. Μυτιληναίου για το 2024, τα σενάρια για νέο ΑΓΕΕΘΑ, η Folli Follie και οι αφορολόγητοι εφοπλιστές.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Sunlight: Δάνειο 25 εκατ. ευρώ από ΕΤΕπ για νέα επένδυση

Η χρηματοδότηση της ΕΤΕπ θα στηρίξει ένα καινοτόμο επενδυτικό πρόγραμμα που έχει στόχο να αυξήσει το δυναμικό παραγωγής μπαταριών λιθίου και να επεκτείνει τις ερευνητικές και αναπτυξιακές δυνατότητες.
businessdaily-Eleftheriou-Corporate Affairs Director-Sunlight
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Η Αγ. Ελευθερίου αναλαμβάνει Corporate Affairs Director του ομίλου Sunlight

Η Αγγελική Ελευθερίου διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στους τομείς corporate affairs και media relations στους κλάδους της τεχνολογίας, των τηλεπικοινωνίων, των κατασκευών/υποδομών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
businessdaily-sunlight-recycling-komotini
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέα εταιρεία για την ανακύκλωση συσσωρευτών συστήνει η Sunlight Group

Η λειτουργία της Sunlight Recycling ως αυτόνομης οντότητας, όντας 100% θυγατρική της Sunlight Group, αναμένεται να δημιουργήσει νέες προοπτικές λειτουργικής ανάπτυξης και θα εξασφαλίσει τη μακροπρόθεσμη παραγωγή αξίας για τον όμιλο.