ΓΔ: 1049.7 2.16% Τζίρος: 113.35 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς ταξί σήμερα η Αττική 14:00 - 20:00, στάση εργασίας του ΣΑΤΑ

Η έκτακτη γενική συνέλευση του ΣΑΤΑ που θα γίνει σήμερα θα αποφασίσει αν οι διεκδικήσεις και τα αιτήματα του προεδρείου, συνάδουν με τις επιθυμίες και τα θέλω των Αθηναίων ταξιτζήδων. Τι ζητούν.
Spiliopoulos-Giorgos-CEO OASA
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Υπερταμείο: Ο Γιώργος Σπηλιόπουλος αναλαμβάνει νέος CEO στον όμιλο ΟΑΣΑ

Ο κ. Σπηλιόπουλος είναι Χημικός Μηχανικός, PhD, με μακροχρόνια εμπειρία στις εταιρείες Barilla και Procter & Gamble στην Ελλάδα, την Ιταλία και την Ελβετία, στις οποίες σημείωσε ρεκόρ ταχείας ανάπτυξης.
Leoforeia-Sygkoinonia
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ενότητα: Να εφαρμοστεί ο νόμος για ελάχιστο προσωπικό στις κινητοποιήσεις

Στην συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, η ΕΝΟΤΗΤΑ ενημέρωσε για την απόφαση ίδρυσης ενιαίας παράταξης στις σταθερές συγκοινωνίες που θα καλύπτει όλους τους χώρους από όποιο σωματείο κι αν ανήκουν.
european union-europi-europe-komision
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κομισιόν: Από τα μεγαλύτερα έργα της Πολιτικής Συνοχής η επέκταση του μετρό

Την επέκταση του Μετρό της Αθήνας προς τον Πειραιά που εγκαινιάστηκε σήμερα χαιρέτησε με ανακοίνωσή της η Ευρωπαϊκή Επιτροπή τονίζοντας ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα στην ΕΕ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινά σήμερα το Μετρό για Πειραιά - Στα εγκαίνια ο πρωθυπουργός

Στις 2 το μεσημέρι θα τεθούν σε εμπορική λειτουργία για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. Πρόκειται για ένα πολυαναμενόμενο έργο σταθερής τροχιάς, που ύστερα από αρκετή καθυστέρηση, αναμένεται να αλλάξει την εικόνα της πόλης.