ΓΔ: 1392.62 0.84% Τζίρος: 117.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Τράπεζα Ηπείρου: Συμμετοχή στο συνέδριο Τεχνολογίας “TechFuse”

«Στόχος μας είναι η δεδομένη επιτάχυνση του ψηφιακού μας μετασχηματισμού, σε συνδυασμό με την αποτελεσματική και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας» επισήμανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Ηπείρου.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Τα περιπολικά να γίνονται και ταξί όπως γίνονται και ασθενοφόρα

«Δεν υπάρχει ακμαία οικονομία χωρίς ασφαλή κοινωνία. Ούτε οικονομία και κοινωνία χωρίς ελευθερία, ανεξαρτησία και εθνική κυριαρχία», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο συνέδριο της ΝΔ.
Nea Dimokratia - ND
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άρχισε το συνέδριο της ΝΔ, 50 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος

Την έναρξη του Συνεδρίου κήρυξε ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Γιάννης Πλακιωτάκης λέγοντας: «Στα πολλά χρόνια της διαδρομής μου στην πολιτική δεν έχει υπάρξει μέρα μεγαλύτερης συγκίνησης και υπερηφάνειας από την σημερινή».
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνέδριο της «Καθημερινής» για την «ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ: 50 Χρόνια μετά»

«Είναι μια πρωτοβουλία που μπορεί να μας μάθει κάτι για το μέλλον. Να δούμε τι είναι η μεταπολίτευση και τι έχουμε διδαχθεί από αυτήν» ανέφερε ο διευθυντής της «Καθημερινής» Αλέξης Παπαχελάς.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Α. Αρανίτης: Θέλουμε πόρους, ώριμες μελέτες και υποστήριξη της πολιτείας

Ο Γενικός Διευθυντής της Intrakat και της Άκτωρ έκανε έκκληση σε κράτος και κατασκευαστικό κλάδο να εξετάσουν σοβαρά ποια είναι τα έργα που πραγματικά έχει ανάγκη η Ελλάδα και από κοινού να βρουν τις βέλτιστες λύσεις χρηματοδότησης και κατασκευής.
businessdaily-Papastergiou
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαστεργίου: Το gov.gr θα εμπλουτιστεί με εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης

Οι ψηφιακές υπηρεσίες στον τομέα της Υγείας αποτέλεσαν σημαντικό κομμάτι της ομιλίας του υπουργού, με ειδική αναφορά στον ψηφιακό σχεδιασμό της καμπάνιας εμβολιασμού και στις προληπτικές εξετάσεις, αρχής γενομένης από τη μαστογραφία.