ΓΔ: 1217.75 1.48% Τζίρος: 81.62 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΤΑΞΙ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα κόντρα ταξί με Uber στη Ρόδο, απέκλεισαν το λιμάνι οι οδηγοί

Με στόχο να μην αποβιβαστούν οχήματα που προορίζονταν για εταιρεία στο νησί που συνεργάζεται με την Uber, οι οδηγοί ταξί απέκλεισαν το λιμάνι της Ρόδου, ενώ προειδοποιούν για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.
LAMDA DEVELOPMENT
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Το «διαμερισματάκι» Αθανασίου, το μυστικό Περιστέρη και το deal στα ραδιοταξί

Το νέο και λίαν πρωτότυπο bonus της Lamda Development, το μυστικό της επιτυχίας της ΓΕΚ Τέρνα, τι είπε ο Αλ. Εξάρχου για τον Ηρακλή ΙΙΙ, η συνένωση δυνάμεων στα ταξί και η νέα εταιρεία της Γρηγόρης.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μάχη των ταξί με την Uber στους χρυσούς προορισμούς για τον τουρισμό

Η αμερικανική πλατφόρμα έχει εισέλθει δυναμικά στην παροχή εποχικών υπηρεσιών σε μεγάλα παραθεριστικά κέντρα και οι οδηγοί ταξί την κατηγορούν για αθέμιτο ανταγωνισμό και λειτουργία έξω από το νόμιμο πλαίσιο.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βανδαλισμοί στη Ρόδο στις εγκαταστάσεις τοπικού συνεργάτη της Uber

Ζημιές σε δεκάδες οχήματα εταιρείας που συνεργάζεται με την Uber. Προηγήθηκε κινητοποίηση οδηγών ταξί, που ζητούν να σταματήσει η αμερικανική εταιρεία τη λειτουργία της στο νησί. «Δεν υπάρχει δικαιολογία για άσκηση βίας», τονίζει η Uber.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς ταξί σήμερα η Αθήνα, 24ωρη απεργία πραγματοποιούν οι οδηγοί

Θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στη λεωφόρο Καβάλας στις 11:00 και στη συνέχεια πορεία προς το υπουργείο Μεταφορών. Η απεργία αρχίζει στις 06.00 σήμερα Πέμπτη το πρωί μέχρι τις 06.00 το πρωί της Παρασκευής.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Freenow: Άλλαξε όνομα και κατέγραψε αύξηση 25% των εσόδων το 2022

Η εφαρμογή που από Beat έγινε Freenow συνεχίζει να επενδύσει στην Ελλάδα λειτουργώντας ήδη δυο hubs που εξυπηρετούν τις κεντρικές λειτουργίες στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου την εξυπηρέτηση πελατών και την εγγραφή των νέων οδηγών στην πλατφόρμα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς ταξί σήμερα η Αττική 14:00 - 20:00, στάση εργασίας του ΣΑΤΑ

Η έκτακτη γενική συνέλευση του ΣΑΤΑ που θα γίνει σήμερα θα αποφασίσει αν οι διεκδικήσεις και τα αιτήματα του προεδρείου, συνάδουν με τις επιθυμίες και τα θέλω των Αθηναίων ταξιτζήδων. Τι ζητούν.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αύξηση των τιμολογίων και επαναφορά Δώρου Χριστουγέννων ζητούν τα ταξι

Το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής σημειώνει ότι ο κλάδος έχει δεχθεί ισχυρό πλήγμα και ζητά μεταξύ άλλων να αυξηθεί στα 5 ευρώ η πτώση της σημαίας αλλά και να υπάρξουν επιδοτήσεις για την αγορά όλων των αυτοκινήτων που ταξινομούνται ως ταξί.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Στροφή των Ελλήνων προς το Uber, αύξηση 450% των διαδρομών το 2022

Τα στοιχεία υποδεικνύουν ότι η εφαρμογή κερδίζει συνεχώς έδαφος, με τις τουριστικές διαδρομές να παραμένουν οι δημοφιλέστερες και τους Έλληνες να επιλέγουν την εφαρμογή πολύ περισσότερο σε σχέση με το 2019.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ανοίγει η πλατφόρμα για την επιδότηση 22.500 ευρώ για «πράσινα» ταξί

Η δράση του υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας ύψους 40 εκατ. ευρώ στοχεύει να αντικαταστήσει περίπου 2.000 παλιά και ρυπογόνα ταξί με αμιγώς ηλεκτρικά στο πλαίσιο της προώθησης της ηλεκτροκίνησης.