ΓΔ: 875.47 1.86% Τζίρος: 38.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Σε ψηφιακούς βοηθούς μετατρέπονται τα smart watches

Τα νέα έξυπνα ρολόγια προσφέρουν μια σειρά από εφαρμογές που έχουν στόχο να βοηθήσουν τους χρήστες να βελτιώσουν την κατάσταση της υγείας τους αλλά και να μην χάνονται ποτέ.

Σε ψηφιακούς βοηθούς των ανθρώπων κάθε ηλικίας μετατρέπονται με την ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών, τα έξυπνα ρολόγια. Προφέρουν μια σειρά εφαρμογών που σχετίζονται με την καθημερινότητα του κατόχου, από την παρακολούθηση της κατάστασης της υγείας του, την βοήθεια στις καθημερινές του διαδρομές, μέχρι και την προπόνηση και σειρά άλλων εφαρμογών. 

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του έξυπνου κινητού HONOR Watch GS Pro, που από σήμερα είναι διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά, καθώς διαθέτει μια σειρά από τεχνολογικές καινοτομίες οι οποίες δίνουν, όπως τονίζει η εταιρία ασφάλεια και προστατεύουν τον χρήστη. Πιο συγκεκριμένα, η επιλογή "GPS Route Back", η οποία ενσωματώνει συστήματα δορυφορικής πλοήγησης υψηλής ακρίβειας, που επιτρέπουν στη λειτουργία Route Back να καταγράψει τον δρόμο της επιστροφής, ακόμα και όταν έχει επιλεχθεί η πιο δύσκολη διαδρομή.

Με αυτό τον τρόπο, ο χρήστης πάντα θα βρίσκει τον δρόμο να γυρίσει πίσω. Επίσης, διαθέτει λειτουργία που ενημερώνει και δίνει χρήσιμες πληροφορίες, όπως ώρες ανατολής ηλίου και ηλιοβασιλέματος, ανατολής σελήνης και δύσης, παλιρροιακές φάσεις και ειδοποιήσεις για ξαφνικά, έντονα καιρικά φαινόμενα, ώστε ανά πάσα στιγμή ο χρήστης να μπορεί να γνωρίζει και να προφυλαχθεί από κάθε απότομη καιρική αλλαγή. Τέλος μια σειρά από επιπλέον λειτουργίες που δίνουν ολοκληρωμένη εικόνα της υγείας του χρήστη - από 24ωρη παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού, παρακολούθηση ύπνου, έως και οξύμετρο για μετρήσεις επιπέδων του οξυγόνου στο αίμα - το καθιστούν μοναδικό στην κατηγορία του.  
 
Το HONOR Watch GS Pro έχει αυτονομία μπαταρίας έως και 25 ημέρες. Ακόμα και όταν υπάρχει ενεργοποιημένη η εξωτερική λειτουργία GPS, η αυτονομία του φτάνει τις 100 ώρες, ενώ υποστηρίζει έως 100 διαφορετικά προγράμματα προπόνησης.  

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Honor-kinito
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τη νέα σειρά smartphone και smartwatches παρουσίασε η Honor στη Βαρκελώνη

Τα νέα έξυπνα κινητά τηλέφωνα που θα έρθουν στην Ελλάδα στο δεύτερο τρίμηνο του 2022, δίνουν μεγάλη έμφαση στην ασφάλεια και στην διασφάλιση της ιδιωτικότητας/απορρήτου κατά την διάρκεια της χρήσης τους.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Έξυπνα κινητά τηλέφωνα που αντέχουν σε βάθος 1,5 μέτρου στο νερό

Tα έξυπνα κινητά Magic3 Pro και Magic3 Pro+ μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως power bank για τη φόρτιση άλλων συσκευών με ασύρματη αντίστροφη φόρτιση, ενώ δημιουργούν μεταξύ άλλων επαγγελματικές λήψεις κινηματογραφικού επιπέδου.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

H Honor εντάχθηκε στην GSMA - Με ποιους κολοσσούς θα συνεργαστεί

Η GSMA ενώνει περισσότερους από 750 παρόχους με σχεδόν 400 εταιρείες στο ευρύτερο οικοσύστημα κινητής τηλεφωνίας, συμπεριλαμβανομένων κατασκευαστών συσκευών, εταιρειών λογισμικού, παρόχων εξοπλισμού και εταιρειών διαδικτύου, καθώς και οργανώσεων σε παρακείμενους κλάδους.