ΓΔ: 912.81 0.40% Τζίρος: 124.71 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

H Honor εντάχθηκε στην GSMA - Με ποιους κολοσσούς θα συνεργαστεί

Η GSMA ενώνει περισσότερους από 750 παρόχους με σχεδόν 400 εταιρείες στο ευρύτερο οικοσύστημα κινητής τηλεφωνίας, συμπεριλαμβανομένων κατασκευαστών συσκευών, εταιρειών λογισμικού, παρόχων εξοπλισμού και εταιρειών διαδικτύου, καθώς και οργανώσεων σε παρακείμενους κλάδους.

Την ένταξη της ως μέλος στο GSMA ανακοίνωσε η Honor, γεγονός που σηματοδοτεί την συνεργασία της με τους παγκόσμιους εταίρους της βιομηχανίας ψηφιακών κινητών επικοινωνιών για να προωθήσει την ανάπτυξη και την εφαρμογή νέων τεχνολογιών κινητής επικοινωνίας.

  Η GSMA ενώνει περισσότερους από 750 παρόχους με σχεδόν 400 εταιρείες στο ευρύτερο οικοσύστημα κινητής τηλεφωνίας, συμπεριλαμβανομένων κατασκευαστών συσκευών, εταιρειών λογισμικού, παρόχων εξοπλισμού και εταιρειών διαδικτύου, καθώς και οργανώσεων σε παρακείμενους κλάδους. Η GSMA οργανώνει επίσης το Mobile World Congress (MWC) που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Βαρκελώνη, το Λος 'Αντζελες και τη Σαγκάη, καθώς και τα περιφερειακά συνέδρια Mobile 360.

 Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η Honor σκοπεύει να ενισχύσει περαιτέρω τις στρατηγικές της συνεργασίες με άλλα μέλη της GSMA. Χάρη στην εμπεριστατωμένη κατανόηση των αναγκών των καταναλωτών, των ισχυρών δυνατοτήτων της έρευνας και ανάπτυξης και των μελλοντικών τεχνολογιών, θα συνεχίσει να δημιουργεί νέες ευκαιρίες για την ενδυνάμωση της βιομηχανίας, προς όφελος ολόκληρου του οικοσυστήματος.

 Η Honor, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, έχει δεσμευτεί να προωθήσει τη βιομηχανία στο σύνολό της και να προσφέρει μια ανώτερη εμπειρία προϊόντων για τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Έξυπνα κινητά τηλέφωνα που αντέχουν σε βάθος 1,5 μέτρου στο νερό

Tα έξυπνα κινητά Magic3 Pro και Magic3 Pro+ μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως power bank για τη φόρτιση άλλων συσκευών με ασύρματη αντίστροφη φόρτιση, ενώ δημιουργούν μεταξύ άλλων επαγγελματικές λήψεις κινηματογραφικού επιπέδου.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Συνδεδεμένο στο διαδίκτυο το 97% των Ελλήνων, κυριαρχούν τα social media

Θεαματική άνοδο παρουσιάζει η εφαρμογή Tik Tok στη χώρα μας ειδικά στα κορίτσια 16-24 ετών, ενώ πλέον τουλάχιστον εννέα στα δέκα παιδιά ηλικίας 5-12 ετών είναι συνδεδεμένα στο διαδίκτυο. Αύξηση της χρήσης ίντερνετ και από τις ηλικίες 55-64.