ΓΔ: 906.15 0.23% Τζίρος: 15.79 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:20:32 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

TESLA

Musk, Tesla, ilektrika autokinita

Την απόλυση περίπου 2.000 εργαζομένων της Twitter σχεδιάζει ο Μασκ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Washington Post αναμένεται να γίνουν χιλιάδες απολύσεις μέσα στους επόμενους μήνες ανεξαρτήτως του ποιος θα είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας με στόχο να μειώσει τα εργατικά κόστη κατά περίπου 800 εκατ. δολάρια.
mask-tesla
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ο Μασκ αναζητεί στοιχεία για τους πλασματικούς λογαριασμούς του Twitter

Ο Μασκ έχει δηλώσει ότι αποχωρεί από τη συμφωνία για την εξαγορά της εταιρίας επειδή η Twitter τον παραπλάνησε. Κλήτευσε τον πρώην υπεύθυνο ασφαλείας της Twitter ζητώντας έγγραφα για τους πλασματικούς λογαριασμούς της πλατφόρμας.
ΔΙΕΘΝΗ

Νέα αγωγή κατά της Tesla από υπαλλήλους για παράνομες απολύσεις

Σύμφωνα με την αγωγή που κατέθεσαν απολυμένοι υπάλληλοι, η εταιρεία έχει διώξει περισσότερους από 500 εργαζόμενους από μονάδα στη Νεβάδα, ενώ δεν είχε δώσει και προειδοποίηση 60 ημερών ως όφειλε να κάνει.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ανησυχίες προκαλεί ο υψηλός αριθμός ατυχημάτων των αυτοκινήτων Tesla

Από τα 500 συμβάντα που ανέφεραν για την περίοδο από Ιούνιο του 2021 μέχρι φέτος, οι κατασκευαστές αυτοκινήτων και συνέβησαν λόγω εμπλοκής της χρήσης συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης, η Tesla ανέφερε 273 συγκρούσεις οχημάτων.
Musk, Tesla, ilektrika autokinita
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μασκ: Μειώνει το προσωπικό της Tesla κατά 10%, επειδή έχει κακό προαίσθημα

Σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τίτλο «παύση όλων των προσλήψεων παγκοσμίως», ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας δήλωσε ότι είχε ένα «σούπερ κακό προαίσθημα» για την οικονομία.
Musk, Tesla, ilektrika autokinita
ΔΙΕΘΝΗ

Το ερώτημα των δισ. για τον Μασκ: Έγινε «φούσκα» η μετοχή της Tesla;

Αναλυτές επισημαίνουν ότι το αστρονομικό P/E της Tesla, που πλησιάζει το 100, ίσως να μην είναι δικαιολογημένο. Θα πρέπει να έχει 100% μερίδιο αγοράς στις ΗΠΑ και να πουλάει κάθε αυτοκίνητο με κέρδος 20.000 δολ.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Σε ποιους χρήστες του Twitter σκέφτεται να επιβάλλει χρεώσεις ο Μασκ

Ο δισεκατομμυριούχος έχει ανακοινώσει πως θέλει να ενισχύσει την πλατφόρμα του Twitter με νέες δυνατότητες ενώ έχει προτρέψει τους μεγαλύτερους επικριτές του να παραμείνουν στην πλατφόρμα.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Tesla φέρνει επανάσταση με φθηνές μπαταρίες ηλεκτρικών οχημάτων

Ο Έλον Μασκ στοιχηματίζει στη χρήση των μπαταριών με βάση το σίδηρο για να πέσει το κόστος παραγωγής ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Ποιοι έχουν αρχίσει να ακολουθούν τα βήματα του, πώς επηρεάζεται η αγορά ενέργειας.