ΓΔ: 1236.2 1.25% Τζίρος: 94.24 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ

Theodorikakos

Θεοδωρικάκος: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει τη στρατηγική της έντασης και της συκοφαντίας

Σημείωσε ότι έχουν γίνει αλλεπάλληλες αστυνομικές παρεμβάσεις τους τελευταίους μήνες και έχουν λήξει δεκάδες καταλήψεις στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στην Αθήνα σε άλλα τέσσερα μέρη, στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα, στα Χανιά.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωρικάκος: Ο φράχτης του Έβρου είναι αποτελεσματικός και θα επεκταθεί

«Όλοι οι Έλληνες θυμόμαστε ότι όταν ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ τα σύνορα στον Έβρο ήταν ξέφραγο αμπέλι και στη θάλασσα δεν αναγνώριζαν ότι υπάρχουν σύνορα» τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
Theodorikakos
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τ. Θεοδωρικάκος: Ανεύθυνη η στάση του κ. Βαρουφάκη για την επίθεση

Ο υπ. Προστασίας του Πολίτη τόνισε σε δηλώσεις του ότι «ο κ. Βαρουφάκης συνεχίζει να συμπεριφέρεται με πρωτοφανή ανευθυνότητα, που δεν επιτρέπεται, όχι σε πολιτικό αρχηγό, δεν επιτρέπεται σε έναν απλό πολίτη».
Theodorikakos
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωρικάκος για Τέμπη: Καθολικό το αίτημα για αλήθεια και δικαιοσύνη

Έκανε ειδική μνεία στην αυτοθυσία των νέων που έτρεξαν να σώσουν συνανθρώπους τους μίλησε όμως και για τα συλλαλητήρια μετά το τραγικό δυστύχημα και τις συγκρούσεις με τους αστυνομικούς, για την στάση της αντιπολίτευσης στο θέμα της επιτροπής.
Theodorikakos
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τάκης Θεοδωρικάκος για Έβρο: Τα σύνορα μας παραμένουν απροσπέλαστα

Όπως είπε: «Πιστεύω σε 10 μήνες τα επόμενα 35χλ. του φράχτη θα είναι έτοιμα. Το έργο κοστίζει 100 εκατ. ευρώ και το πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος αλλά εμείς διεκδικούμε χρήματα και από την Ευρώπη γιατί είναι έργο που προστατεύει και εκείνους».
Theodorikakos
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωρικάκος: Πάνω από 1000 αστυνομικοί σε 34 σημεία ελέγχου λόγω κακοκαιρίας

Ο υπουργός εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ΝΔ θα επιτύχει το στόχο της για αυτοδυναμία στη δεύτερη εκλογή, επικαλούμενος και τη συνέπεια του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έχει υλοποιήσει όλες τις δεσμεύσεις που είχε αναλάβει το 2019.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωρικάκος: Η άθλια επίθεση κατέρρευσε, πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης

Αποφασισμένος να πάει την υπόθεση «μέχρι το τέλος» είναι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, και εκφράζει την απόφασή του να μην αναφερθεί εφεξής στο θέμα της καταγγελίας αποστρατευθέντος αξιωματικού.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωρικάκος: Εντολή για έρευνα μετά από δημοσίευμα για επίορκους αστυνομικούς

Επίσης επείγουσα προκαταρκτική έρευνα παρήγγειλε ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος για το σημερινό δημοσίευμα το οποίο αναφέρεται σε διαλόγους και επαφές μεταξύ υψηλόβαθμων στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. και νονών της νύκτας.
Theodorikakos
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωρικάκος: Η Ελλάδα δεν κάνει εκπτώσεις σε ζητήματα εθνικής κυριαρχίας

«Ο διχασμός και η εσωστρέφεια, από οποίους υποκινούνται, δεν εκφράζουν διαφωνίες για το παρόν, αλλά ανευθυνότητα για το αύριο», είπε και κάλεσε όλους τους Έλληνες να δουλέψουμε μαζί με ενότητα και αποφασιστικότητα.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωρικάκος από Έβρο: Η Ευρώπη να στηρίξει την φύλαξη των συνόρων μας

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισκέφτηκε σήμερα την Αλεξανδρούπολη και συναντήθηκε με 27 πρέσβεις από χώρες της Ε.Ε, των συνδεδεμένων χωρών με τη συνθήκη Σένγκεν και της Μεγάλης Βρετανίας.
Theodorikakos
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τάκης Θεοδωρικάκος: Απροσπέλαστα τα σύνορα της χώρας μας

«Το συνολικό μήκος του φράχτη θα φτάσει τα 177,5 χιλιόμετρα. Ήδη υπάρχει σε μήκος 37,5 χιλιομέτρων και μέσα σε ένα χρόνο θα έχουν καλυφθεί άλλα 35 χιλιόμετρα», είπε σχετικά με την επέκταση του φράχτη στον Έβρο.