ΓΔ: 896.04 -1.11% Τζίρος: 83.50 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΘΟΔΩΡΟΣ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ

Skylakakis, ypourgeio Oikonomikon
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Καλύτερο του στόχου το έλλειμμα στα 3,4 δισ. με βελτιωμένα τα έσοδα

«Σημαντικό ρόλο στην μέχρι σήμερα ανθεκτικότητα των δημοσίων εσόδων έχει διαδραματίσει η διατήρηση της κουλτούρας πληρωμών και ο υψηλός βαθμός συμμόρφωσης των φορολογουμένων στις υποχρεώσεις τους», τόνισε ο κ. Σκυλακάκης.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η επιχειρηματικότητα μετά την πανδημία: Στις 7/4 το συνέδριο της BNI

Το συνέδριο θα επιχειρήσει μια διευρυμένη ματιά στο πώς το επιχειρείν παγκοσμίως αντιμετωπίζει τη μετά την πανδημία εποχή και σε αυτό θα συμβάλλουν οι ομιλίες και εκλεκτών προσκεκλημένων από το εξωτερικό.
Skylakakis, ypourgeio Oikonomikon
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Ελλάδα 2.0»: Οι τέσσερις πυλώνες για την αξιοποίηση 57 δισ. ευρώ

Πράσινη και ψηφιακή μετάβαση, ιδιωτικές επενδύσεις και θεσμικός μετασχηματισμός και κοινωνικός πυλώνας συνθέτουν τη στρατηγική της κυβέρνησης για την αξιοποίηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θ. Σκυλακάκης: Μέσα Απριλίου η κατάθεση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης

Με βάση όσα ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης θα δημιουργήσει πρόσθετη αύξηση του ΑΕΠ της τάξεως του 7% και μόνιμη αύξηση των θέσεων εργασίας κατά 180.000-200.000
Skylakakis, ypourgeio Oikonomikon
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σκυλακάκης: Μέλημα του οικονομικού επιτελείου να μην «ξεφύγει» το χρέος

Υπέρ του ανοίγματος της οικονομίας τάσσεται ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, σημειώνοντας παράλληλα την ατομική ευθύνη που οφείλουν να δείξουν οι πολίτες στην τελευταία φάση του lockdown.
Skylakakis, ypourgeio Oikonomikon
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θ. Σκυλακάκης: Στα τεκμήρια διαβίωσης και το επίδομα των 534 ευρώ

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι όλα τα μέτρα στήριξης έχουν σχεδιαστεί πολύ προσεκτικά, με δεδομένο ότι λαμβάνονται σε μία περίοδο «βαριάς δημοσιονομικής κρίσης».