ΓΔ: 787.43 1.63% Τζίρος: 68.30 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΘΟΔΩΡΟΣ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ

ΔΕΗ-ενέργεια-Στάσσης-ηλεκτρικό
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η ασυγκράτητη ΔΕΗ, ο Ηρακλής ΙΙ, η αύξηση της Aegean και το όραμα του Θ. Σκυλακάκη

Πώς έγινε η ΔΕΗ hot story της πράσινης ενέργειας, γιατί η κυβέρνηση προκρίνει το σχέδιο Ηρακλής, η αναμονή για τους όρους της αύξησης της Aegean και το δύσκολο πείραμα με την κατάρτιση ισολογισμού του κράτους.
Skylakakis, YPOIK
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Απέφυγε τα χειρότερα ο προϋπολογισμός: Υστέρηση μόνο 7,4% σημειώθηκε στα έσοδα

Ενώ το lockdown παρατάθηκε περισσότερο από όσο αναμενόταν, διατηρήθηκε ικανοποιητική κουλτούρα πληρωμών, τονίζει ο Θ. Σκυλακάκης. Στα 442 εκατ. ευρώ η απόκλιση του πρωτογενούς ελλείμματος.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εστίαση: Στήριξη με μέτρα 1,9 δισ., ποιες είναι οι δύο δυσκολίες

Ο αναπληρωτής υπ. Οικονομικών, Θ. Σκυλακάκης, τονίζει ότι ο κλάδος έχει περίπλοκη διάρθρωση και πολλές επιχειρήσεις που δεν δηλώνουν όλα τα έσοδα στην εφορία. Δεν είναι απεριόριστη η δυνατότητα στήριξης.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έρχεται συμπληρωματικός προϋπολογισμός για τα νέα μέτρα στήριξης

Ανοικτό αφήνει το ενδεχόμενο κατάθεσης συμπληρωματικού προϋπολογισμού ο Θ. Σκυλακάκης, αλλά διαψεύδει ότι το κόστος των πρόσθετων μέτρων στήριξης ανέρχεται σε 5 δισ. ευρώ. Στο 10% η ύφεση του 2020.
Skylakakis
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έρχεται συμπληρωματικός προϋπολογισμός για μέτρα στήριξης στην πανδημία

Επιβεβαιώνει ο Θ. Σκυλακάκης ότι θα αυξηθεί το κόστος των μέτρων στήριξης λόγω των δυσμενών εξελίξεων στο μέτωπο της πανδημίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Business Daily θα ξεπεράσει τα 10 δισ. ευρώ.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τα σενάρια ελαφρύνσεων για αποδείξεις, τεκμήρια διαβίωσης και ΕΝΦΙΑ

Μέχρι τον Μάρτιο θα έχουν «κλειδώσει» οι αποφάσεις για το «κούρεμα» των ηλεκτρονικών αποδείξεων και το «πάγωμα» των τεκμηρίων διαβίωσης για όσους πλήττονται από την κρίση. Έρχεται και μείωση συντελεστών ΕΝΦΙΑ.