ΓΔ: 1452.28 0.44% Τζίρος: 85.04 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΤΜΕΔΕ

Ταχιάος: Έρχονται οδικές παρεμβάσεις για το κυκλοφοριακό στην Αττική

Για την άμεση απόκριση στην κρίση στην Αθηνών - Κορίνθου, ο Νίκος Ταχιάος ανέφερε ότι ήταν κομβικός ο ρόλος και η νοοτροπία των μηχανικών, αλλά και η ετοιμότητα των κατασκευαστικών εταιρειών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Εξάρχου (Intrakat): Η ευθυνοφοβία εμποδίζει την υλοποίηση σημαντικών έργων

«Η ελληνική οικονομία ακόμη στηρίζεται κυρίως στην κατανάλωση και τον τουρισμό, με αποτέλεσμα να εξαρτάται υπερβολικά από έναν κλάδο ή να ανακυκλώνει και να μην δημιουργεί νέο πλούτο» ανέφερε ο κ. Εξάρχου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η προσαρμογή των μικρών επιχειρήσεων το μεγάλο στοίχημα της πράσινης μετάβασης

Η διευθ. σύμβουλος της Attica Bank, Ε. Βρεττού, τόνισε ότι η προσαρμοστικότητα αποτελεί πλεονέκτημα της χώρας ενώ ο γενικός διευθυντής του ΙΟΒΕ Ν. Βέττας υπογράμμισε την ανάγκη κινητοποίηση ιδιωτικών πόρων.
TMEDE
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΜΕΔΕ: Διεθνές συνέδριο για την επίτευξη της βιώσιμης ανάπτυξης

Σκοπός του συνεδρίου, την έναρξη του οποίου θα κηρύξει ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γιάννης Στουρνάρας, είναι να χαρτογραφήσει και να αναδείξει τις μεγάλες προκλήσεις όπως η κλιματική αλλαγή.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Άλμα στις κατασκευές με έργα άνω των 50 δισ. στην 3ετία 2024 - 2026

Μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης του κλάδου για τα επόμενα χρόνια με ώθηση και από το Ταμείο Ανάκαμψης. Τι δείχνει μελέτη του ΙΟΒΕ - ΤΜΕΔΕ. Ελλείψεις εργατικού δυναμικού και η χρηματοδότηση των εταιρειών οι βασικές προκλήσεις.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Έκρηξη - μυστήριο, η τριτοκοσμική κατάσταση στην Υγεία και οι γεωτρήσεις των ΕΛΠΕ

Το απροσδιόριστο εύφλεκτο υλικό στη μοιραία αμαξοστοιχία, το χάος στα νοσοκομεία και οι ελλείψεις φαρμάκων, οι ακριβές γεωτρήσεις στις περιοχές της Κρήτης, τα μικροδάνεια σε μηχανικούς, τα POS και οι ταμειακές και οι startups.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Κ. Μακέδος στο BD: Ολική επιστροφή στο... 2004 με κοσμογονία έργων 25 δισ.

«Ιστορική ευκαιρία για την ενίσχυση των υποδομών - εθνικό καθήκον η υλοποίηση των έργων», σημειώνει σε συνέντευξή του ο πρόεδρος του ΤΜΕΔΕ. Τι είπε για τις καταστροφές στη Θεσσαλία, το κυκλοφοριακό, την Attica Bank και τον πέμπτο πόλο στις τράπεζες.
TMEDE
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αύξηση 32% στον τζίρο για το ΤΜΕΔΕ στα 11,9 εκατ. το 2022

Διατήρησε πολύ ισχυρό EBIΤDA, το οποίο ανέρχεται σε 4,4 εκατ. έναντι 1,6 εκατ. το 2021, σημειώνοντας αύξηση 2,8 εκατ. Κατέγραψε εντυπωσιακή αύξηση, σε επίπεδο ύψους κεφαλαίων των νέων εγγυητικών καλής εκτέλεσης, κατά 60,6%.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μνημόνιο Συνεργασίας ΕΤΑΔ, ΤΕΕ και ΤΜΕΔΕ για τα ακίνητα της ΕΤΑΔ

Το μνημόνιο προβλέπει ένα ευρύτερο πλαίσιο συνεργασίας ειδικότερα στην παροχή τεχνογνωσίας που έχουν το ΤΕΕ και το ΤΜΕΔΕ αναφορικά με τη διαχείριση ακινήτων που εξυπηρετούν σκοπούς δημοσίου συμφέροντος.