ΓΔ: 1466.73 -0.91% Τζίρος: 74.61 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΤΣΙΜΕΝΤΟ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ο όμιλος Ηρακλής εγκαινίασε τη νέα σύγχρονη μονάδα έτοιμου σκυροδέματος

Πρόκειται για μία σύγχρονη μονάδα, η οποία θα εξυπηρετεί τις ανάγκες του Νομού, διαθέτοντας λύσεις προστιθέμενης αξίας που καλύπτουν όλες τις εφαρμογές στον τομέα των κατασκευών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τιτάν: Ετοιμάζεται να εισάγει σε χρηματιστήριο των ΗΠΑ την Titan America

Η Titan America, με πωλήσεις 1,6 δισ. δολάρια, είναι μια δυναμική και πλήρως καθετοποιημένη εταιρία, που δραστηριοποιείται στις ισχυρά αναπτυσσόμενες μεγάλες οικονομικές περιοχές της Ανατολικής ακτής των ΗΠΑ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τιτάν: Δυνατό πρώτο τρίμηνο, παρά την πίεση στα κέρδη σε ΗΠΑ και Ελλάδα

Η συντήρηση των εργοστασίων στις ΗΠΑ και το αυξημένο κόστος ρεύματος στην Ελλάδα επηρέασαν τα EBITDA. Σημαντική αύξηση στα καθαρά κέρδη λόγω μειωμένων τόκων. Θετικές προσδοκίες για τη συνέχεια λόγω ισχυρής ζήτησης και καλών τιμών.
titan_kamari
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τιτάν: Μεγάλη επένδυση στη Βοιωτία, πρωτοπορία στο πράσινο τσιμέντο

Τα εγκαίνια της επένδυσης ύψους 26 εκατ. ευρώ στο Καμάρι Βοιωτίας έκανε χθες ο όμιλος Τιτάν. Υλοποιεί ένα γιγαντιαίο επενδυτικό πρόγραμμα, με στόχο να έχει έως το 2050 μηδενικούς ρύπους.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πώς επιταχύνει με εξαγορές η Τιτάν την παραγωγή «πράσινου» τσιμέντου

Η πρόσβαση στο υλικό της ποζολάνης αντικαθιστά το ρυπαρό κλίνκερ που αποτελεί την πρώτη ύλη για το τσιμέντο. Στόχος έως το 2026 το «πράσινο» τσιμέντο να αποτελεί το 50% της συνολικής παραγωγής του ομίλου.