ΓΔ: 823.09 2.35% Τζίρος: 50.36 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

TUI

Σεζόν ρεκόρ για Κρήτη προβλέπουν οι Γερμανοί ταξιδιωτικοί πράκτορες

Η αεροπορική Tuifly δεν σχεδιάζει καμία ακύρωση πτήσης, σε αντίθεση με τη Lufthansa και άλλες αεροπορικές εταιρίες ανέφερε ο επικεφαλής της Tui Γερμανίας, Στέφαν Μπάουμερτ. Στο 10% οι φετινές ανατιμήσεις των πακέτων ταξιδίων.
tui, tourismos, germania
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ρεκόρ επισκεπτών στην Ελλάδα αναμένει η TUI τη φετινή τουριστική περίοδο

Ο Όμιλος υπολογίζει ότι ο αριθμός των επισκεπτών που θα φέρει στη χώρα μας θα είναι πάνω από 3 εκατομμύρια. Μάλιστα εγκαινίασε την καλοκαιρινή περίοδο με την ονοματοδοσία αεροσκάφους της εταιρείας στο Ηράκλειο της Κρήτης.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χαμένος για τον τουρισμό ο Ιούνιος, αρχίζει «σπριντ» από τον Ιούλιο

Εξακολουθούν να προκαλούν προβλήματα τα επιδημιολογικά δεδομένα, όπως έδειξαν οι ακυρώσεις από την TUI UK. Κλειστά παραμένουν οκτώ στα δέκα ξενοδοχεία. Υψηλές προσδοκίες για Ιούλιο - Σεπτέμβριο.
tui, tourismos, germania
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

TUI Cruises: Η Ελλάδα η πρώτη χώρα στην οποία ξεκινά τις κρουαζιέρες

«Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι οι επιβάτες θα απολαύσουν για άλλη μια φορά τους μοναδικούς ελληνικούς προορισμούς και είμαστε πολύ χαρούμενοι που υποστηρίξαμε τη διαδικασία επανέναρξης των κρουαζιέρων», δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού Χ. Θεοχάρης.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα ξενοδοχεία γίνονται... πράσινα: Πώς επενδύουν στην αειφορία

Οι ταξιδιώτες ζητούν όλο και περισσότερο τα πακέτα βιώσιμων διακοπών και τα ξενοδοχεία προσαρμόζονται στις νέες απαιτήσεις. Ποιο είναι το πρώτο ελληνικό συγκρότημα με μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα.
tui, tourismos, germania
ΔΙΕΘΝΗ

TUI και Aida ξεκινούν τις κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά από τον Μάιο

Οι δύο εταιρίες ζητούν προς το παρόν αρνητικό αποτέλεσμα σε μοριακό τεστ για κορονοϊό πριν από την επιβίβαση στα κρουαζιερόπλοια, ενώ θα διενεργούν και τακτικά τεστ κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας.
tui, tourismos, germania
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πλήγμα από την TUI στη ρευστότητα των ελληνικών ξενοδοχείων

Η απόφαση του γερμανικού tour operator να μεταφέρει τις πληρωμές προς τους ξενοδόχους μέχρι τον Μάρτιο του 2021, κάνει ακόμα πιο δύσκολη την επιβίωση των ελληνικών ξενοδοχείων μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.