ΓΔ: 2143.17 0.24% Τζίρος: 231.58 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
κίνηση αυτοκινήτων δρόμος
Αεροφωτογραφία με αυξημένη κίνηση οχημάτων σε αστικό δρόμο στην Ελλάδα.

Κομοτηνή: Ξεκινά ξανά η κυκλοφορία στην Εγνατία από Αλεξανδρούπολη προς Ξάνθη

Άνοιξε ξανά η κυκλοφορία στην Εγνατία Οδό από Αλεξανδρούπολη προς Ξάνθη, στο σημείο 561+500 κοντά στον Δυτικό Κόμβο Κομοτηνής, σύμφωνα με την αστυνομία. Η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα της Εγνατίας Οδού από Αλεξανδρούπολη προς Ξάνθη, στο ύψος της χιλιομετρικής θέσης 561+500, δηλαδή στο μεσοδιάστημα του Δυτικού Κόμβου Κομοτηνής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η διακοπή κυκλοφορίας που είχε επιβληθεί στο συγκεκριμένο σημείο αίρεται και η κυκλοφορία διεξάγεται χωρίς προβλήματα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διαμαρτυρία στην Αριστοτέλους
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζεται και αύριο η απεργία ταξί στην πόλη

Οι ιδιοκτήτες ταξί Θεσσαλονίκης συνεχίζουν τη 24ωρη απεργία τους ενάντια στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Μεταφορών, επιμένοντας πως δεν καλύπτει τα βασικά αιτήματά τους. Συνάντηση με φορείς έχει οριστεί για αύριο στις 14:00.
Απεργία ταξί στο κέντρο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πανελλαδική απεργία στα ταξί και αύριο, με καθολική συμμετοχή

Συνεχίζουν τις απεργίες τους οι οδηγοί ταξί και αύριο, Τετάρτη, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο του Υπ. Μεταφορών. Οι κινήσεις εστιάζουν στα θέματα ηλεκτροκίνησης, ειδικών αδειών και ποινικού μητρώου. Κάλεσμα για συμμετοχή από ΠΟΕΙΑΤΑ.
Ταξί σε δρόμο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυρανάκης: Λύσεις για τη μεταφορά τουριστών και ηλεκτροκίνηση ταξί

Ο Κ. Κυρανάκης τόνισε πως η χώρα διαθέτει επαρκείς υποδομές ηλεκτροκίνησης και ότι η μετάβαση στα ηλεκτρικά ταξί θα είναι ομαλή, καθώς επιδοτήσεις παρέχονται πλέον άμεσα. Υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση δεν επιβάλλει βίαιο μετασχηματισμό.
Κίνηση σε εθνική οδό
ΔΙΕΘΝΗ

Οι μεταφορές παράγουν το 28% των αερίων που ευθύνονται για το θερμοκήπιο

Οι μεταφορές παράγουν το 28% των εκπομπών στην ΕΕ και οδηγούν σε χιλιάδες πρόωρους θανάτους, λόγω ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Η ανάγκη ανάπτυξης της ηλεκτροκίνησης και καλύτερων υποδομών τονίστηκε σε ημερίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Αεροδρόμιο Βερολίνου Τέγκελ
ΔΙΕΘΝΗ

Σταματούν οι πτήσεις στο αεροδρόμιο Βερολίνου λόγω απεργίας την Τετάρτη

Λόγω απεργίας του συνδικάτου Ver.di, την Τετάρτη δεν θα πραγματοποιηθεί καμία πτήση από και προς το αεροδρόμιο Βερολίνου/Βρανδεμβούργου. Ακυρώνονται 445 πτήσεις και επηρεάζονται περίπου 57.000 επιβάτες.
Απεργία ταξί στο κέντρο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πανελλαδική απεργία ταξί από Τρίτη όσο διαρκεί η συζήτηση του νομοσχεδίου

Σε πολυήμερη απεργία προχωρούν από αύριο οι αυτοκινητιστές ταξί, με την ΠΟΕΙΑΤΑ να αντιδρά στο νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών. Οι κινητοποιήσεις θα διαρκέσουν όσο συζητείται το νομοσχέδιο στη Βουλή.