ΓΔ: 901.2 0.61% Τζίρος: 31.83 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:57:39 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΥΔΡΕΥΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Έμεινε κερδοφόρα και το 2020 η Unibios, ατού η επεξεργασία νερού

Σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης και επέκτασης δραστηριοτήτων στις εφαρμογές περιβαλλοντικών τεχνολογιών και λύσεων. Έργα επεξεργασίας νερού σε Ελλάδα και εξωτερικό αναλαμβάνει η θυγατρική Watera International.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΥΔΑΠ: Διανομή μερίσματος και επιστροφή κεφαλαίου ενέκρινε η ΓΣ

Το ποσό μερίσματος των 0,24 ευρώ υπόκειται σε παρακράτηση φόρου 5%. Η αποκοπή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί την 30η Ιουνίου 2021 και η διαδικασία καταβολής του μερίσματος στους δικαιούχους θα ξεκινήσει την 7η Ιουλίου 2021.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΥΔΑΠ: Στην αρχή του τέλους ο διαγωνισμός για την Ψυττάλεια

Η εταιρεία βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με το ελληνικό Δημόσιο για την επέκταση του δικαιώματος αποκλειστικής διάθεσης ύδατος στην περιοχή αρμοδιότητάς της για την περίοδο 2021-2040.
xrimatodotisi-reustotita-daneia-ependyseis-oikonomia
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Πράσινο φως» για τρία έργα ΣΔΙΤ με προϋπολογισμό 477 εκατ. ευρώ

Ανάμεσα στα έργα που εγκρίθηκαν περιλαμβάνεται η κατασκευή και διαχείριση 17 σχολικών μονάδων από ΣΔΙΤ καθώς και η λειτουργία των παγίων του Εξωτερικού Υδροδοτικού Συστήματος (Ε.Υ.Σ) της Αθήνας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στη διανομή μερίσματος 0,38 ευρώ προχωρά η ΕΥΔΑΠ - Αύξηση 21% στα κέρδη

Τα ισχυρά οικονομικά αποτελέσματα με την ενίσχυση των δεικτών μέτρησης αποδοτικότητας και η αυξημένη κερδοφορία οδηγεί την ΕΥΔΑΠ στην μεγαλύτερη διανομή μερίσματος που έχει πραγματοποιήσει, συνολικού ύψους 40,47 εκατ. ευρώ.