ΓΔ: 906.07 1.01% Τζίρος: 91.86 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συνεργασία ελληνικών ινστιτούτων για έρευνες στους υδρογονάνθρακες

Με την συνεργασία αυτή διευρύνονται οι δίαυλοι επικοινωνίας για την υλοποίηση κοινών δράσεων μεταξύ των δυο ιδρυμάτων που συμμετέχουν δυναμικά στο εγχείρημα για έρευνα στο πεδίο των γεωπιστημών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ ΕΔΕΥ και Ινστιτούτου Πετρελαϊκής Έρευνας

Η ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε τεχνικές έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων, καθώς και η υποστήριξη σε θέματα επιμόρφωσης προσωπικού, τίθενται στο επίκεντρο αυτής της συνεργασίας.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κρίσιμο τεστ για το πρόγραμμα ερευνών για υδρογονάνθρακες στην Ελλάδα

Μετά την αποχώρηση της κοινοπραξίας Repsol - Energean από τις έρευνες στην Αιτωλοακαρνανία, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι αποφάσεις των δύο εταιρειών μέσα στον Μάρτιο για τα Ιωάννινα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι προτάσεις του Κωστή Χατζηδάκη για την ηγεσίας της ΕΔΕΥ

Οι Ρίκαρντ Σκούφιας και Αριστοφάνης Στεφάνος αποτελούν τις επιλογές του υπ. Περιβάλλοντος προκειμένου να αναλάβουν τις θέσεις του προέδρου και του διευθύνοντα συμβούλου της ΕΔΕΥ αντιστοίχως.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ερντογάν κλιμακώνει με αναγγελία ερευνών νότια του Καστελλόριζου

Παραχωρήσεις αδειών για έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων με βάση τη συμφωνία με την Τρίπολη και αποστολή του σκάφους Ορούτς Ρέις για σεισμικές έρευνες προανήγγειλε σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε Ιόνιο και Κρήτη οι έρευνες για υδρογονάνθρακες

Ο χάρτης με τα «οικόπεδα» και τις περιοχές – στόχους παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων Γιάννη Μπασιά σε ημερίδα για την ενέργεια στην Ανατολική Μεσόγειο.