ΓΔ: 1233.98 1.07% Τζίρος: 52.99 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:41:43 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ

bd-image
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

CPI: Γνωστοποίηση για μεταβολή ποσοστού μετόχων σε επίπεδο δικαιωμάτων ψήφου

Σε ανακοίνωση ρυθμιζόμενης πληροφορίας του Ν. 3556/2007 προχώρησε η εταιρεία στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Γνωστοποιεί για μεταβολή ποσοστού μετόχων σε επίπεδο δικαιωμάτων ψήφου
semi-conductors-chips-technology
ΔΙΕΘΝΗ

Με 143 δισ. δολάρια θέλει να στηρίξει την παραγωγή ημιαγωγών η Κίνα

Η Κίνα αναμένεται να ανακοινώσει ένα από τα μεγαλύτερα πακέτα οικονομικών κινήτρων μέσα σε μία πενταετία, μέσω επιδοτήσεων και φορολογικών ελαφρύνσεων για την ενίσχυση της παραγωγής μικροκυκλωμάτων στη χώρα.
Plasio, Πλαίσιο
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πλαίσιο: Σταθερά στα 303 εκατ. ο τζίρος στο εννεάμηνο, πτώση των κερδών

Άνοδο 22% για τις πωλήσεις «Λευκών Συσκευών» στο εννεάμηνο, αγγίζοντας πλέον τα 35 εκατ. ευρώ. Υποχώρησε η ζήτηση για αγορά Η/Υ και Ψηφιακών εφαρμογών μετά από δυο χρόνια ανόδου λόγω της πανδημίας και αυξημένης τηλεεργασίας.
pierrakakis
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Πιερρακάκης: Ευκαιρία για να μπει η Ελλάδα στην αγορά των ημιαγωγών

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης επεσήμανε τη μεγάλη σημασία που έχουν οι ημιαγωγοί διεθνώς τονίζοντας ότι η χώρα πρέπει να λάβει συγκεκριμένες αποφάσεις για το πως ενταχθεί σε αυτή την αλυσίδα αξίας.
Ηλεκτρονικός Υπολογιστής
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στα 132 εκατ. έφτασε η ενίσχυση του προγράμματος Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ

Ο συνολικός αριθμός των εξαργυρωμένων επιταγών ξεπέρασε τις 664.000, ενώ οι ωφελούμενοι συνολικά ανέρχονται σε περισσότερες από 292.000 οικογένειες και 163.000 εκπαιδευτικούς, που αγόρασαν συνολικά πάνω από 528.000 συσκευές.
semi-conductors-chips-technology
ΔΙΕΘΝΗ

Αντιδράσεις για γερμανική εταιρεία μικροτσιπ που περνά σε κινεζικά χέρια

Όπως επισημαίνει η Handelsblatt η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία για την Προστασία του Συντάγματος έχει εισηγηθεί στην κυβέρνηση να μην εγκρίνει τη συναλλαγή, επισημαίνοντας τον κίνδυνο ενίσχυσης της εξάρτησης από την Κίνα στην αγορά των ημιαγωγών.