ΓΔ: 1182.7 -0.76% Τζίρος: 22.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:34:32 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Προχωράει ο ψηφιακός μετασχηματισμός στο ελληνικό κτηματολόγιο

Να σημειωθεί ότι από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου η πλατφόρμα λειτουργεί κανονικά, χωρίς κανένα πρόβλημα και στο κτηματολογικό γραφείο Πειραιά, ενώ από βδομάδα ψηφιακά θα λαμβάνονται οι αριθμοί προτεραιότητας και στην Ανατολική Αττική.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η εφαρμογή της ψηφιακής μεταβίβασης ακινήτων

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης δήλωσε ότι από την 1η Ιανουαρίου 2024 θα λειτουργεί ο ψηφιακός φάκελος μεταβίβασης ακινήτου. Τι θα περιλαμβάνει η ψηφιακή εφαρμογή που δημιουργείται.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλεκτρονικά θα γίνονται τα ραντεβού με το Κτηματολογικό Γραφείο Αθηνών

Η νέα πλατφόρμα για την έκδοση αριθμού προτεραιότητας, αποτελεί πλέον τον μοναδικό τρόπο εξυπηρέτησης των πολιτών για τις συναλλαγές τους με τα Κτηματολογικά Γραφεία που τη διαθέτουν.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Θωρακίζεται» έναντι κυβερνοαπειλών το Δημόσιο με τον ψηφιακό μετασχηματισμό

Τρέχει και πάλι ο διαγωνισμός για την κυβερνοασφάλεια του Δημοσίου που θα ισχυροποιήσει τη χώρα απέναντι σε κυβερνοαπειλές, ενώ παράλληλα διευρύνεται η ψηφιοποίηση του κράτους διευκολύνοντας τις συναλλαγές με τους πολίτες.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τρέψει ο ψηφιακός μετασχηματισμός του Δημοσίου με το έργο CRM

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης σημείωσε πως το CRM του Δημοσίου θα διευκολύνει την χρήση δεδομένων μεταξύ των υπηρεσιών διευκολύνοντας έτσι τους πολίτες. Τηλεδίκες από το 2024 και myhealth στο επίκεντρο.