ΓΔ: 910.29 0.69% Τζίρος: 82.13 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Ευρωπαϊκά Χρηματιστήρια

Σε θετικό πρόσημο τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

Σε θετικό έδαφος έκλεισαν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια καθώς οι θετικές εξελίξεις μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας και η αυξημένη αισιοδοξία πως θα επιτευχθεί συμφωνία για το Brexit τόνωσαν την διάθεση των επενδυτών.

Σε θετικό έδαφος έκλεισαν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια καθώς οι θετικές εξελίξεις στο εμπορικό μέτωπο μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας και η αυξημένη αισιοδοξία πως θα επιτευχθεί συμφωνία για το Brexit τόνωσαν την διάθεση των επενδυτών.

Στο Λονδίνο ο FTSE 100 μετά από έντονες διακυμάνσεις έκλεισε σε αρνητικό έδαφος με οριακή πτώση 0,02% στις 7.211,70 μονάδες. Στην Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX έκλεισε ενισχυμένος κατά 1,16% στις 12.631,22 μονάδες ενώ στο Παρίσι ο δείκτης CAC 40 έκλεισε με κέρδη 1,05% στις 5.702,05 μονάδες.

Στον ευρωπαϊκό Νότο, ο δείκτης IBEX της Μαδρίτης έκλεισε ενισχυμένος κατά 1,15% στις 9.353 μονάδες και ο δείκτης του Μιλάνου βρέθηκε με κέρδη 1,22% στις 22.368,50 μονάδες.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Agores, Metoxes, Stocks, Xrimatistiria, Markets
ΑΓΟΡΕΣ

Οριακές μεταβολές για την Ευρώπη εν αναμονή μακροοικονομικών δεδομένων

Οι συνεδριάσεις των ΕΚΤ και Fed την επόμενη εβδομάδα κρατούν τους επενδυτές σε αναμονή, με τους ευρωπαϊκούς δείκτες να εμφανίζουν περιορισμένες διακυμάνσεις. Κέρδη άνω του 1% για το πετρέλαιο.
Xrimatistirio, Markets, Stocks, Metoxes
ΑΓΟΡΕΣ

Πιέσεις για Wall Street και ευρωαγορές προκαλεί η αμερικανική αγορά εργασίας

Σε αρνητική στροφή για την εβδομάδα ο S&P 500, ενώ ενισχύονται οι αποδόσεις αμερικανικών ομολόγων αλλά και το δολάριο. Σήμα της αγοράς εργασίας προς τη Fed για συνέχιση της σφιχτής νομισματικής πολιτικής.
Agores, Metoxes, Stocks, Xrimatistiria, Markets
ΑΓΟΡΕΣ

Ψυχρολουσία για τις αγορές από τα στοιχεία για την αγορά εργασίας των ΗΠΑ

Απώλειες που ξεπερνούν το 1% για τα futures της Wall Street, καθώς η αγορά εργασίας των ΗΠΑ παραμένει ανθεκτική δίνοντας «επιχειρήματα» στη Fed για νέες αυξήσεις. Μεγάλες οι πιέσεις και για το ΧΑ.