ΓΔ: 873.37 1.15% Τζίρος: 67.54 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Ελληνικό Χρηματιστήριο

ΧΑ: Σε υποτονικούς ρυθμούς γύρω από τις 850 μονάδες

Σε υποτονικούς ρυθμούς κινείται στο ξεκίνημα της συνεδρίασης ο Γενικός Δείκτης του Χρηματιστηρίου Αθηνών με μικρές μεταβολές γύρω από τα επίπεδα των 850 μονάδων.

Σε υποτονικό κλίμα πραγματοποιούνται οι συναλλαγές στο ξεκίνημα της σημερινής συνεδρίασης του χρηματιστηρίου, με την αγορά να κινείται με μικρές μεταβολές στα επίπεδα των 850 μονάδων.

Στις 11.10 ο Γενικός Δείκτης καταγράφει μικρή άνοδο 0,15% και βρίσκεται στις 851,86 μονάδες με την αξία των συναλλαγών να βρίσκεται στα 3,31 εκατ. Ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει μικρή πτώση 0,33% με την μετοχή της ΓΕΚ Τερνα να έχει άνοδο 1,76% και η Αεροπορία Αιγαίου 1,04% με τα ΕΛΠΕ να ακολουθούν με κέρδη 0,70%. Σε αρνητικό πρόσημο η Jumbo με πτώση 0,64%, και η Coca Cola με απώλειες 0,47%.

Ο τραπεζικός δείκτης καταγράφει απώλειες 0,74% με την μ,ετοχή της Eurobank να έχει πτώση 0,92%, η Τράπεζα Πειραιώς 0,73%, η Εθνική Τράπεζα 0,66% και η Attica Bank να ακολουθεί με απώλειες 0,57% και η Alpha 0,30%.

Ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίηση σημειώνει ελάχιστη μεταβολή με πτώση 0,1% με την μετοχή της Ιντραλότ να ξεχωρίζει με κέρδη 2,67% και η Ιντρακόμ Συμμ με 1,39%, ενώ η Παπουτσάνης σημειώνει άνοδο 0,90%. Σε αρνητικό έδαφος η Ικτίνος με πτώση 7,08% και η Πλαστικά Θράκης με απώλειες 1,45% και η Τεχνική Ολυμπιακή με 1,22%.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Metoxes, Agores, Xrimatistirio, Stocks
ΑΓΟΡΕΣ

Άνοδος στο ΧΑ με αιχμή τις τράπεζες αλλά και μέτρια αξία συναλλαγών

Ξεπέρασε το σημείο αντίστασης των 870 μονάδων ο Γενικός Δείκτης, με τον τραπεζικό δείκτη να υπεραποδίδει και την Coca Cola HBC να κερδίζει περισσότερο από 3%. «Αδύνατο» σημείο η χαμηλή αξία των συναλλαγών.
Metoxes, Agores, Xrimatistirio, Stocks
ΑΓΟΡΕΣ

Τραπεζικές μετοχές και ΟΠΑΠ ωθούν σε ανοδική πορεία το Χρηματιστήριο

Κέρδη που ξεπερνούν το 2% για Εθνική Τράπεζα και ΟΠΑΠ, με τον Γενικό Δείκτη να διατηρείται υψηλότερα του επιπέδου των 870 μονάδων, αλλά την αξία των συναλλαγών να παραμένει σε μέτρια επίπεδα.
Stocks, Agores, Xrimatistirio, Metoxes, Markets
ΑΓΟΡΕΣ

Ανεβάζει ταχύτητα το Χρηματιστήριο, αγοραστές σε τράπεζες, blue chips

Μεγαλύτερη άνοδος του Γενικού Δείκτη από τους ευρωπαϊκούς, με κέρδη των τραπεζών για δεύτερη συνεδρίαση και διάχυση ενδιαφέροντος σε πολλά βαριά χαρτιά. Ξεχωρίζουν Εθνική, Τρ. Πειραιώς, ΟΤΕ, ΟΠΑΠ.
Xrimatistirio, Markets, Stocks, Metoxes
ΑΓΟΡΕΣ

Με σημαντικά κέρδη για δεύτερη ημέρα το ΧΑ, υπεραποδίδει έναντι των ξένων αγορών

Διατηρείται η ανοδική πορεία για τις τραπεζικές μετοχές, ενώ με θετικό πρόσημο κινείται σχεδόν το σύνολο της υψηλής κεφαλαιοποίησης, ενώ ο Γενικός Δείκτης κινείται με κέρδη άνω του 1%.