ΓΔ: 1275.09 0.14% Τζίρος: 322.82 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΑΚΙΝΗΤΑ

akinita_real estate

Αντιρρήσεις της ΕΚΤ για απαγόρευση μετρητών στις συναλλαγές ακινήτων

Σύμφωνα με την διάταξη του φορολογικού νομοσχεδίου οι αγοραπωλησίες ακινήτων θα γίνονται αποκλειστικά με χρήση τραπεζικών μέσων πληρωμής. Συμβόλαια που αναφέρουν μερική ή ολική εξόφληση του τιμήματος με μετρητά είναι άκυρα.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Εντός Δεκεμβρίου ανοίγει ξανά το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

Βασικός στόχος της ΕΤΑΔ για τη φετινή χρονιά, είναι η έγκαιρη και ασφαλής προετοιμασία και λειτουργία του μεγαλύτερου Χιονοδρομικού Κέντρου της χώρας, ώστε να είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους αθλητές και φίλους του χιονιού.
businessdaily-ETAD-lourou-ioanninon
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΤΑΔ: Διαγωνισμός για το τουριστικό περίπτερο Λούρου στα Γιάννενα

Το Τουριστικό Περίπτερο Λούρου βρίσκεται 30 χλμ. νότια της πόλης των Ιωαννίνων και σε υψόμετρο 280 μ., στην οδό Άρτας - Ιωαννίνων σε καταπράσινη περιοχή στις όχθες του ποταμού Λούρου σε ένα τοπίο ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.
businessdaily-Orilina-Properties-Elliniko
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Άλλο ένα crash test για τις ΑΕΕΑΠ με τη δημόσια προσφορά της Orilina

Με έκπτωση 14% - 17% σε σχέση με την εσωτερική αξία της μετοχής εισέρχεται στο ΧΑ η εταιρεία. Ευνοϊκή η συγκυρία αλλά η μέχρι τώρα πορεία των μετοχών του κλάδου προβληματίζει. Τα δύο μεγάλα project στο Ελληνικό.
businessdaily-xenia-kozanes
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η ΕΤΑΔ προκηρύσσει Ε-auction για αξιοποίηση του ακινήτου Ξενία Κοζάνης

H διάρκεια της μίσθωσης είναι 40 έτη με δυνατότητα παράτασης για 10 επιπλέον έτη και η τιμή εκκίνησης που αφορά το ύψος του ετήσιου μισθώματος ανέρχεται σε 28.000,00 ευρώ με βήμα διαγωνισμού 5%.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΤΑΔ: E-auction για την αξιοποίηση του ακινήτου ΞΕΝΙΑ Καλεντζίου

«Στο πλαίσιο του θεσμικού ρόλου της ΕΤΑΔ για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας εντατικοποιούμε τις προσπάθειές μας ώστε να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον της αγοράς» ανέφερε ο Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΤΑΔ Π. Μπαλωμένος.
Kostis Xatzidakis, Kostis Hatzidakis
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πώς θα δοθεί η έκπτωση φόρου 16.000 ευρώ για την αναβάθμιση ακινήτων

Καθιερώνεται έκπτωση και για τα υλικά, αλλά με όριο το 1/3 των δαπανών για υπηρεσίες, όπως τόνισε σήμερα ο Κωστής Χατζηδάκης. Ποιοι είναι οι βασικοί άξονες της κυβερνητικής πολιτικής για την αγορά ακινήτων.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γιατί παραμένει 15ος πιο ακριβός δρόμος στον κόσμο η οδός Ερμού

Μικρή προσφορά ποιοτικών ακινήτων και κατανάλωση που ενισχύεται από τη φοροδιαφυγή κρατούν την οδό Ερμού σταθερά στις υψηλότερες θέσεις των ακριβών δρόμων παγκοσμίως με ενοίκιο 3.480 ευρώ/τ.μ.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αποχή μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου αποφάσισαν οι συμβολαιογράφοι

Οι συμβολαιογράφοι προχωρούν σε αποχή γιατί, όπως αναφέρουν, πριν τρεις μέρες δημοσιεύτηκε προκήρυξη ηλεκτρονικού διεθνούς διαγωνισμού, που ανατρέπει όλα όσα είχαν συμφωνήσει με το υπουργείο.