ΓΔ: 1270.35 -0.39% Τζίρος: 95.94 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ANEK
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Attica - ANEK: Οι προκλήσεις για το νέο σχήμα μετά την έγκριση της συγχώνευσης

Πώς θα επηρεάσει τα μεγέθη της Attica η χρεοκοπημένη ΑΝΕΚ; Η λειτουργική συγχώνευση το μεγάλο «στοίχημα» για το μάνατζμεντ. Δεν θα χρειαστεί να πουλήσει πλοία ή να μειώσει δρομολόγια το νέο σχήμα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ώρα μηδέν για την επιβίωση της ΑΝΕΚ, σκληρές μάχες στην ακτοπλοΐα

Ολοκληρώθηκαν οι ακροάσεις της Επιτροπής Ανταγωνισμού και εκδίδεται απόφαση στις 4 Αυγούστου. Η Attica Group προσβλέπει σε έγκριση της συγχώνευσης χωρίς όρους, οι ανταγωνιστές επιδιώκουν να απορριφθεί.
Miltiadis Varvitsiotis, Miltiadis Barbitsiotis
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Βαρβιτσιώτης: Περιμένουμε ακόμα περισσότερα από τις ακτοπλοϊκές

Ο υπουργός Ναυτιλίας τόνισε πως οι πιέσεις της κυβέρνησης οδήγησαν κάποιες εταιρείες σε σημαντικές προσφορές, ωστόσο υπογράμμισε ότι υπάρχουν αρκετά να γίνουν ενόψει της επιβατικής κίνησης Ιουλίου και Αυγούστου.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Κατρίνης: Επικοινωνιακό τρικ της κυβέρνησης με τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως ενώ ο πληθωρισμός των τροφίμων ανεβαίνει συνεχώς τα τελευταία δυο χρόνια, η κυβέρνηση έχει επιβάλλει μόλις πέντε πρόστιμα για αισχροκέρδεια.
metakiniseis-tourismos-ploia-limania
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εντός της εβδομάδας οι προτάσεις των ακτοπλοϊκών για τα εισιτήρια

Τα κυβερνητικά στελέχη έθεσαν το ζήτημα ότι παρά την σημαντική υποχώρηση στις τιμές των καυσίμων, οι τιμές των εισιτηρίων παραμένουν υψηλές. Για υψηλά λειτουργικά έξοδα κάνουν λόγο οι ακτοπλοϊκές εταιρείες.