ΓΔ: 1009.11 0.51% Τζίρος: 18.67 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:22:42 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

Ευρωπαϊκή Πίστη: Ποιους κατόχους προγραμμάτων επιβραβεύει με 1,3 εκατ.

Το πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας παρέχεται αποκλειστικά από την Ευρωπαϊκή Πίστη και όλα αυτά τα χρόνια έχει αναπτύξει συνεργασίες με περισσότερες από 100 κορυφαίες επιχειρήσεις σε ένα δίκτυο με σχεδόν 3.000 σημεία εξυπηρέτησης.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Ασφαλιστικές και εταιρείες security παίρνουν σειρά

Στις 23 Ιανουαρίου, θα υπάρξει συνάντηση μετά τους εκπροσώπους ασφαλιστικών εταιρειών και με εκπροσώπους εταιρειών παροχής υπηρεσιών φύλαξης και προστασίας, καθώς οι δύο αυτοί κλάδοι «παίρνουν σειρά».
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΟΣΑ: Το συνταξιοδοτικό σύστημα στην Ελλάδα γίνεται πιο βιώσιμο

H μετάβαση από το υφιστάμενο σύστημα επικουρικής ασφάλισης στο νέο θα επιφέρει «ένα μέτριο δημοσιονομικό κόστος, το οποίο αναμένεται να αυξάνεται σταδιακά και να κορυφωθεί στα μέσα του αιώνα», αναφέρει ο Οργανισμός.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Αιμορραγία» εσόδων στις ασφαλιστικές από τα προϊόντα unit linked

Στη χειρότερη χρονιά για τις αγορές από το 2008, τα έσοδα των εταιρειών από ασφαλιστικά προϊόντα που συνδέονται με επενδύσεις εμφανίστηκαν πέρυσι για πρώτη φορά μειωμένα. Αυξημένη στα 3,6 δισ. η συνολική παραγωγή στο 10μηνο του 2022.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έρχονται αυξήσεις ασφαλίστρων 7-8%, χάνουν οι εταιρείες από επενδύσεις

Αυξήσεις που θα αντιστοιχούν τουλάχιστον στο ύψος του προβλεπόμενου για το 2023 πληθωρισμού θα γίνουν στα ασφάλιστρα στις αρχές του έτους. Αρνητικές οι αποδόσεις από τα επενδυτικά χαρτοφυλάκια το 2022.
Interlife
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Interlife: Ζημίες προ φόρων ύψους 14,55 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο

Οι επιπτώσεις στα θεμελιώδη οικονομικά μεγέθη και τη χρηματοοικονομική κατάσταση της εταιρείας οφείλονται κυρίως στην αστάθεια των χρηματαγορών που επηρεάζει σημαντικά τις αποτιμήσεις των κινητών περιουσιακών στοιχείων.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αύξηση 3,4% στο ενεργητικό των ασφαλιστικών εταιρειών για το 2021

Από την έρευνα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος για τα οικονομικά στοιχεία των επιχειρήσεων του κλάδου το 2021, προκύπτει ότι το σύνολο του ενεργητικού ανήλθε σε 20,8 δισ. ευρώ (+3,4% από το 2020).