ΓΔ: 1270.35 -0.39% Τζίρος: 95.94 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

ergo-asfaleies

Συνεργασία ERGO Ασφαλιστικής με Ερρίκος Ντυνάν για παροχή υπηρεσιών υγείας

Πέραν της απρόσκοπτης πρόσβασης και άμεσης εξυπηρέτησής τους, οι ασφαλισμένοι της ERGO μπορούν να επωφεληθούν από τις πλέον σύγχρονες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center.
Antimisaris-CEO-Ergo-Asfalistiki
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ν. Αντιμησάρης: Απέχουμε πολύ από το μοντέλο της υποχρεωτικής ασφάλισης

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ERGO Ασφαλιστικής, επισήμανε ότι τα τελευταία έξι χρόνια έχουν καταβληθεί 665 εκατ. ευρώ σε αποζημιώσεις για ζημιές από φυσικές καταστροφές, σε σύνολο 951 εκατ. ευρώ που είχαν καταβληθεί από το 1993 έως και σήμερα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη: Συνεργασία με Allianz Trade στην ασφάλιση πιστώσεων

Η Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη θα στηρίζει τις επιχειρήσεις, ώστε να είναι σε θέση να προβλέπουν τους εμπορικούς πιστωτικούς κινδύνους, να προστατεύουν τις ταμειακές ροές τους και να προωθούν αποτελεσματικά την εμπορική τους πολιτική και την υγιή τους ανάπτυξη.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμφωνία ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ομίλου Ιnfotrust με τρία νέα ειδικά προϊόντα

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Infotrust, θα προσφέρει τα προϊόντα «ΠΑΟΚ Ασφάλεια», «ΠΑΟΚ Υγεία» και «ΠΑΟΚ Ενέργεια» στους φιλάθλους της ομάδας που υπολογίζονται σε 1,5-2 εκατομμύρια εντός και εκτός Ελλάδας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στα 20,38 εκατ. η παραγωγή ασφαλίστρων στο εννεάμηνο για την Atradius

Επιβεβαιώνεται η αρχική εκτίμηση της εταιρείας για το 2023 περί αύξησης των αιτημάτων αποζημίωσης. Η εταιρεία αναμένει πως το 2023 θα κλείσει ανοδικά για τα έσοδα από εισπραχθέντα ασφάλιστρα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε Ιταλούς περνά η Υδρόγειος Ασφαλιστική, επεκτείνεται στον κλάδο ζωής

Στον ιταλικό όμιλο Reale περνά το 75% των μετοχών μιας από τις τελευταίες ασφαλιστικές ελληνικής ιδιοκτησίας, που τώρα σχεδιάζει να επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στον κλάδο ζωής.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Reale Group και Υδρόγειος Ασφαλιστική έχουν περάσει σε νέα εποχή

Για τον Όμιλο Reale, η είσοδος στην αγορά της Ελλάδας ευθυγραμμίζεται με τη στρατηγική ανάπτυξης και διαφοροποίησης, καθώς και την αποστολή του να προσφέρει προστασία μέσω απλών και βιώσιμων ασφαλιστικών λύσεων.