ΓΔ: 1413.73 0.03% Τζίρος: 49.11 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:30:09 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

AUTOHELLAS

Autohellas - Hertz
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Autohellas: Από 4,25% έως 4,60% το εύρος απόδοσης του επιτοκίου για το 5ετες

Ο προσδιορισμός της απόδοσης και του επιτοκίου των Ομολογιών θα γίνει με τη διαδικασία του βιβλίου προσφορών (“Book Building”), το οποίο θα τηρηθεί από τους Συντονιστές Κυρίους Αναδόχους.
Autohellas
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πώς θα δώσει ώθηση στα κέρδη η Autohellas με το ομολογιακό των 200 εκατ.

Εξόφληση παλαιών δανείων και επενδύσεις στον στόλο οχημάτων προγραμματίζει η Autohellas. Από 17-19 Ιανουαρίου η δημόσια προσφορά για το ομόλογο. Νέο ιστορικό ρεκόρ το 2023 σε πωλήσεις και κέρδη.
Autohellas
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΧΑ: Θετική η Επιτροπή στην εισαγωγή ομολογιών της Autohellas

Το Χρηματιστήριο Αθηνών, ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών έως 200.000 κοινών ονομαστικών ομολογιών της εταιρίας.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ο Κασσελάκης ως ιστορική αναγκαιότητα, οι δικηγόροι πάνε ταμείο και ισχυροί εκτός ΧΑ

Ο Δ. Τεμπονέρας και η ιστορική αναγκαιότητα του ΣΥΡΙΖΑ, γυρίζουν την πλάτη στο ΧΑ ισχυρές εταιρείες, το «δώστα όλα» του Γ. Φλωρίδη στους δικηγόρους, σήμερα το ομόλογο της Τρ. Πειραιώς, ο Π. Χριστοδούλου στην Ελληνική και το retail bond της Autohellas.
ΑΓΟΡΕΣ

Παίρνουν θέσεις για... ράλι οι ξένοι θεσμικοί στο ελληνικό χρηματιστήριο

Σε νέα υψηλά 5μήνου έκλεισε χθες η αγορά με μεγάλα χαρτοφυλάκια να στήνουν αγοραστικό πάρτι για μετοχές μεγάλης και μεσαίας κεφαλαιοποίησης και τις συναλλαγές να ξεπερνούν τα 100 εκατ. Βελτιωμένο το κλίμα και διεθνώς.
Agores, Metoxes, Stocks, Xrimatistiria, Markets
MARKET MAKER

Οι άγριες διακυμάνσεις στο ταμπλό, η επίδειξη ισχύος της ΜΥΤΙΛ και η Prodea

Η απότομη βουτιά που έκοψε τα κέρδη της αγοράς, η «γραμμή» από τις ΗΠΑ για τα χρηματιστήρια, ο τζίρος των 72 εκατ. σε τρεις συνεδριάσεις στη ΜΥΤΙΛ, η συναλλαγή... μίας μετοχής της Prodea και η ξεχωριστή πορεία της Autohellas.