ΓΔ: 904.09 0.09% Τζίρος: 65.69 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

AUTOHELLAS

Η περίεργη έκτακτη ΓΣ της ΕΧΕ, η διάψευση από τη Fed, η νέα Ideal και ο κορονοϊός

Γιατί προκαλούν ερωτηματικά οι βιαστικές κινήσεις στο Ελληνικό Χρηματιστήριο Ενέργειας για αλλαγή ΔΣ, πώς απογοήτευσε τις αγορές η Fed, Στουρνάρας - Καραβίας με Covid, πώς σχεδιάζει η Ideal να ανταμείψει τους μετόχους της και τα πρώτα συμπεράσματα απο το καλάθι.
Autohellas - Hertz
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Autohellas: Το διπλό «χτύπημα» εξαγορών σε Ελλάδα - Πορτογαλία

Επιπλέον ετήσιο τζίρο 185 εκατ. ευρώ εκτιμάται ότι θα φέρουν στον όμιλο της Autohellas oι δύο τελευταίες εξαγορές σε Ελλάδα και Πορτογαλία. Στο 21,6% το μερίδιο αγοράς στην εμπορία καινούργιων αυτοκινήτων μετά τη συμφωνία για την αντιπροσωπείας της Stellantis.
Autohellas - Hertz
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Autohellas: Εξαγόρασε την συνεργαζόμενη με την Hertz στην Πορτογαλία

Η προσθήκη της HR Aluguer de Automoveis διπλασιάζει το κύκλο εργασιών του ομίλου Autohellas στο εξωτερικό από ενοικίαση αυτοκινήτων, συγκριτικά με το σύνολο της δραστηριότητας σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Κύπρου, Σερβία, Μαυροβουνίου και Κροατία.
autohellas
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Autohellas: Αποφασίζει η ΓΣ για επιστροφή κεφαλαίου 1 ευρώ ανά μετοχή

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρείας, σε περίπτωση που κατά την αρχική συνεδρίαση δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό απαρτία η ΓΣ των μετόχων θα συνέλθει ξανά την 21 Οκτωβρίου 2022.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ο τελευταίος κλείνει τα φώτα, το τέλειο V της οικονομίας, η Fourlis και η Τουρκία

Το κυβερνητικό σχέδιο για να σβήνουν τα φώτα οι δημόσιοι υπάλληλοι, τα στοιχήματα για τις αποφάσεις της ΕΚΤ, ο πονοκέφαλος στη Fourlis για την παρουσία στην Τουρκία και τα ρεκόρ της Autohellas.
Autohellas - Hertz
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Autohellas: Ρεκόρ κερδοφορίας στο α' εξάμηνο με άλμα 74% στα 29,4 εκατ.

Υψηλές επιδόσεις πέτυχε η εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων στο πρώτο εξάμηνο με τον κύκλο εργασιών να σημειώνει νέο ιστορικό υψηλό στα 351,4 εκατ. ευρώ σημειώνοντας άνοδο 13,8% . Στα 48.000 αυτοκίνητα ο απασχολούμενος στόλος.
Autohellas - Hertz
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γκάζια... ανάπτυξης από την Autohellas: Οι τρεις σημαντικές κινήσεις

Είσοδος στον Πορτογαλία με εξαγορά εταιρείας, deal με τον όμιλο Fourlis για ποσοστό στην Trade Estate και προσθήκη σημαντικών αντιπροσωπειών αυτοκινήτων φέρνουν ισχυρή ώθηση στα μεγέθη της Autohellas.
Zanias, Eurobank
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Οι κρίσεις ως κανονικότητα, το μπαζούκας της ΕΚΤ και η Trade Estates

Η πικρή επισήμανση του Γ. Ζανιά για τις συνεχείς κρίσεις στην Ελλάδα, το νέο εργαλείο της ΕΚΤ και η υποχώρηση των Γερμανών, οι προσδοκίες για μέρισμα της Eurobank, η είσοδος της Autohellas στην Trade Estates και η αναβάθμιση τραπεζών από την S&P.