ΓΔ: 1273.48 0.25% Τζίρος: 70.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
businessdaily-EY-janet-truncale
Φωτο: EY

Η Janet Truncale νέα Global Chair και CEO της ΕΥ, από 1η Ιουλίου 2024

Η Janet Truncale κατέχει σήμερα τη θέση της Regional Managing Partner των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της EY στην αμερικανική ήπειρο (EY Americas Financial Services Organization – FSO).

Την εκλογή της Janet Truncale ως της επόμενης Global Chair και CEO του οργανισμού, με ισχύ από την 1η Ιουλίου 2024. Θα διαδεχθεί τον σημερινό Global Chair και CEO, Carmine Di Sibio, ο οποίος θα αποχωρήσει την ίδια μέρα.

Η Janet Truncale, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, κατέχει σήμερα τη θέση της Regional Managing Partner των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της EY στην αμερικανική ήπειρο (EY Americas Financial Services Organization – FSO). Προηγουμένως, διετέλεσε Managing Partner για τον κλάδο Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών των Ελεγκτικών Υπηρεσιών της EY στην αμερικανική ήπειρο (EY Americas FSO Assurance), βελτιώνοντας την ποιότητα των ελεγκτικών υπηρεσιών. Έχει εμπειρία 30 χρόνων στον κλάδο χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, παρέχοντας υπηρεσίες διασφάλισης και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε κορυφαίες εταιρείες και οργανισμούς.

Ακολουθώντας την ανακοίνωση της εκλογής της, η νέα Global Chair και CEO της ΕΥ, δήλωσε: «Η ευκαιρία να ηγηθώ αυτού του εκπληκτικού οργανισμού, αποτελεί πραγματική τιμή. Το έργο που επιτελούμε, δημιουργώντας ευκαιρίες για τους ανθρώπους μας και τους πελάτες μας, καθώς και ο ρόλος μας στις κεφαλαιαγορές, καθορίζουν τον οργανισμό μας, και δε θα μπορούσα να είμαι πιο υπερήφανη». 
Σημειώνεται ότι ο Carmine Di Sibio εξελέγη Global Chair και CEO της EY το 2019.

Τα τελευταία χρόνια, η ΕΥ, υιοθετώντας την στρατηγική NextWave, επικεντρώθηκε στη δημιουργία μακροπρόθεσμης αξίας για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη και τον μετασχηματισμό του οργανισμού, μέσω τολμηρών επενδύσεων σε αναδυόμενες τεχνολογίες, την τεχνητή νοημοσύνη (συμπεριλαμβανομένης της πλατφόρμας EY.ai) και την καινοτομία.

Παράλληλα, η EY ήταν η πρώτη μεταξύ των Big Four που ανέλαβε δέσμευση για αρνητικό αποτύπωμα άνθρακα έως το 2025, μειώνοντας τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου κατά περισσότερο από 40% από το 2019. Τέλος, σε αυτά τα χρόνια, η EY επιτάχυνε την προώθηση της ατζέντας για τη διαφορετικότητα, την ισότητα και τη συμπερίληψη εντός και εκτός του οργανισμού, μεταξύ άλλων, αυξάνοντας το ποσοστό των γυναικών στο Παγκόσμιο Εκτελεστικό Συμβούλιο της EY στο 33%.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ

EY: Υπέρ της τηλεργασίας τάσσεται η πλειοψηφία των εργαζομένων

Σύμφωνα με την έρευνα οι αποδοχές παραμένουν η κύρια ανησυχία για τους εργαζομένους, ενώ το 50% των εργαζόμενων δήλωσαν ότι δεν είναι πρόθυμοι να έρχονται στο γραφείο πάνω από μία ημέρα την εβδομάδα.
ΔΙΕΘΝΗ

EY: Αυξάνεται το κόστος κυβερνοασφάλειας και πλησιάζει τα 35 εκατ. δολάρια

Μόλις ένας στους πέντε επικεφαλής κυβερνοασφάλειας που συμμετείχαν σε παγκόσμια έρευνα της EY, θεωρεί αποτελεσματική την προσέγγιση κυβερνοασφάλειας του οργανισμού του. Οι ετήσιες δαπάνες για την κυβερνοασφάλεια πλησιάζουν τα 35 εκατ. δολάρια.
ΔΙΕΘΝΗ

ΕΥ: Οι καταναλωτές λένε «όχι» στα brands λόγω αύξησης του κόστους ζωής

H σημερινή οικονομική αβεβαιότητα δε φαίνεται να υποχωρεί, το 92% των ερωτηθέντων ανησυχούν για την οικονομία της χώρας τους, ενώ το 39% αναμένουν ότι η κατάσταση θα επιδεινωθεί τους επόμενους έξι μήνες, σύμφωνα με έρευνα της ΕΥ.
ΔΙΕΘΝΗ

Περικοπή 3.000 θέσεων εργασίας στην αμερικανική μονάδα ανακοίνωσε η EY

Πρόκειται για ποσοστό κάτω του 5% του συνόλου των εργαζομένων στις ΗΠΑ, ενώ αποδίδεται από την ίδια την εταιρεία ως κίνηση που «εγγράφεται στο πλαίσιο της διαχείρισης των τρεχουσών δραστηριοτήτων μας».