ΓΔ: 1452.28 0.44% Τζίρος: 85.04 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Άνοιξε τις πύλες του το βουλγαρικό χιονοδρομικό κέντρο Μπόροβετς

Το χειμερινό θέρετρο στη νοτιοδυτική Βουλγαρία είναι έτοιμο για τη χιονοδρομική περίοδο και η πρώτη του προτεραιότητα είναι να προετοιμάσει τις πίστες, δήλωσε η Μαρία Σεϊόνοβα, διευθύντρια Μάρκετινγκ του χιονοδρομικού θερέτρου.

Η χειμερινή σεζόν ξεκίνησε επίσημα από το χιονοδρομικό κέντρο του Μπόροβετς που άνοιξε τις πύλες του για το κοινό χθες, Παρασκευή. Το χειμερινό θέρετρο στη νοτιοδυτική Βουλγαρία είναι έτοιμο για τη χιονοδρομική περίοδο και η πρώτη του προτεραιότητα είναι να προετοιμάσει τις πίστες, δήλωσε η Μαρία Σεϊόνοβα, διευθύντρια Μάρκετινγκ του χιονοδρομικού θερέτρου.

Το πρώτο που ανοίγει για τους σκιέρ είναι το χιονοδρομικό κέντρο Σιντιάκοβο. Η Σεϊνόβα είπε ότι φέτος προστέθηκαν νέα χιονοβόλα - σταθερά και κινητά. Την Παρασκευή και το Σάββατο, για τα παιδιά ηλικίας έως 13 ετών διατίθεται ημερήσιο πάσο για το τελεφερίκ στην τιμή του ενός λέβα, καθώς οι κάρτες που αγοράστηκαν την ημέρα έναρξης της σεζόν ισχύουν και για την επόμενη μέρα. Η Σεϊνόβα πρόσθεσε ότι η αύξηση της τιμής των καρτών χιονοδρομίας φέτος είναι πολύ μικρή λαμβανομένου υπόψη του πληθωρισμού στη χώρα.

Το αθλητικό ημερολόγιο του Μπόροβετς περιλαμβάνει χιονοδρομικούς αγώνες στο δεύτερο μισό της χειμερινής περιόδου. Η Σεϊνόβα ανέφερε ότι το χιονοδρομικό κέντρο προσπαθεί επίσης να έχει περισσότερη ψυχαγωγία για τους επισκέπτες που δεν είναι λάτρεις των χειμερινών σπορ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ

Βουλγαρία: Οικονομικές απώλειες από την μερική ένταξη στον Χώρο Σένγκεν

Τα αποτελέσματα της πλήρους ένταξης της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας στον Χώρο Σένγκεν δεν είναι εφάπαξ, αλλά θα ενταθούν με βαθύτερη οικονομική ολοκλήρωση μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών.
ΔΙΕΘΝΗ

Βουλγαρία: Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν άγαλμα που απεικονίζει τον θεό Ερμή

Η απρόσμενη ανακάλυψη του ύψους 2 μέτρων αγάλματος έγινε κατά τη διάρκεια ανασκαφών στην τοποθεσία της αρχαίας πόλης Ηράκλειας Σιντικής στη νοτιοδυτική Βουλγαρία, κοντά στα ελληνικά σύνορα.