ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:29:40
Trump, USA
Φωτο: Alexandros Michailidis / SOOC

Ο Τραμπ καταφέρθηκε με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς εναντίον του Μπάιντεν

«Αν πάρουμε τους 10 χειρότερους προέδρους στην ιστορία αυτής της χώρας και προσθέσουμε τη ζημιά που έχουν κάνει... αυτή δεν φτάνει τη ζημιά που έχει προκαλέσει αυτός ο πανίβλακας» είπε ο για τον 81χρονο πρόεδρο.

Επίθεση κατά του Τζο Μπάιντεν χρησιμοποιώντας προσβλητικούς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Γουάιλντγουντ του Νιου Τζέρσεϊ, υποστηρίζοντας ότι όλος ο πλανήτης γελά μαζί του και ότι έχει κάνει τεράστια ζημιά στη χώρα.

Ο Tραμπ φορώντας μπλε κοστούμι, κόκκινη γραβάτα και ένα καπέλο που γράφει «Make America Great Again», χαρακτήρισε τον Μπάιντεν «εντελώς ηλίθιο».

«Αν πάρουμε τους 10 χειρότερους προέδρους στην ιστορία αυτής της χώρας και προσθέσουμε τη ζημιά που έχουν κάνει... αυτή δεν φτάνει τη ζημιά που έχει προκαλέσει αυτός ο πανίβλακας» είπε ο Τραμπ για τον 81χρονο Μπάιντεν.

«Είναι ηλίθιος, δεν είναι έξυπνος άνθρωπος, ποτέ δεν ήταν» επέμεινε ο Τραμπ, μπροστά στο πλήθος των δεκάδων χιλιάδων υποστηρικτών του. «Μιλάω γι' αυτόν διαφορετικά τώρα, γιατί το παιχνίδι έχει χοντρύνει. Είναι ένας κακός άνθρωπος ... είναι ο χειρότερος πρόεδρος που υπήρξε ποτέ, σε οποιαδήποτε χώρα. Όλος ο κόσμος γελάει μαζί του, είναι ανόητος», συμπλήρωσε.

Ο Τραμπ κατηγόρησε επίσης τον Μπάιντεν για την πληθώρα των νομικών προβλημάτων του. «Δεν το κάνεις αυτό στους αντιπάλους σου», είπε ο πρώην πρόεδρος. «Γίνεται σε χώρες του τρίτου κόσμου, γίνεται σε δημοκρατίες μπανανίας, δε γίνεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής» είπε.

O πρώην πρόεδρος αναφέρθηκε επίσης σε πολλά άλλα θέματα, όπως ο πληθωρισμός, οι υπεράκτιοι ανεμόμυλοι, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και άλλα θέματα. Καθ' όλη τη διάρκεια της εκτενούς ομιλίας του οι υποστηρικτές του στη συγκέντρωση τον επευφημούσαν. Το παρών στη συγκέντρωση έδωσαν περίπου 80.000 -100.000 άνθρωποι σύμφωνα με αξιωματούχους του Wildwood, ανέφερε η New York Post.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ντόναλντ Τραμπ πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Καμία ανταπόκριση από Ευρώπη στις πιέσεις Τραμπ για βοήθεια στο Ορμούζ

Ο Τραμπ ζήτησε από άλλες χώρες να στείλουν στρατιωτικές δυνάμεις στα Στενά του Ορμούζ όμως οι σύμμαχοι αντιμετώπισαν με αδιαφορία τις πιέσεις λόγω των παλαιότερων εντάσεων και δασμών.
Ντόναλντ Τραμπ πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Τραμπ αναμένει καθυστέρηση ενός μήνα στο ταξίδι του στην Κίνα

Η επίσκεψη του Τραμπ στην Κίνα αναβάλλεται λόγω του πολέμου στο Ιράν, καθώς ο Αμερικανός πρόεδρος θεωρεί σημαντική την παρουσία του στις ΗΠΑ και εκτιμά ότι το ταξίδι θα καθυστερήσει περίπου έναν μήνα.
Ντόναλντ Τραμπ κοντινό
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Πιστεύω πως θα έχω την «τιμή» να αποκτήσω την Κούβα

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως «θα έχει την τιμή να πάρει την Κούβα», αφήνοντας ασαφές αν εννοεί απελευθέρωση ή κατάληψη. Τόνισε ότι μπορεί να κάνει ό,τι θελήσει και χαρακτήρισε την Κούβα «αδύναμη χώρα με βίαιους ηγέτες».
Τζέι Ντι Βανς ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Βανς: Έχω εμπιστοσύνη στον Τραμπ για τον πόλεμο στο Ιράν

Ο Τζέι Ντι Βανς εξέφρασε εμπιστοσύνη στον Τραμπ για τον πόλεμο στο Ιράν, απάντησε σε ερώτηση για παλιές του επικρίσεις στις αμερικανικές παρεμβάσεις, κατηγορώντας τον δημοσιογράφο ότι προσπαθεί να τον βάλει απέναντι στον Τραμπ.
Ντόναλντ Τραμπ ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: «Άγνωστο ποιος εκπροσωπεί το Ιράν στις ΗΠΑ»

Ο Τραμπ εκτιμά ότι το Ιράν επιδιώκει συμφωνία για τον τερματισμό του πολέμου, αλλά δεν είναι σαφές ποιος διαπραγματεύεται. Δήλωσε επίσης ότι οι ΗΠΑ δεν χρειάζονται πετρέλαιο και ο πληθωρισμός θα πέσει όταν λήξει ο πόλεμος.
Ντόναλντ Τραμπ κοντινό
ΔΙΕΘΝΗ

Το BBC ζητά απόρριψη αγωγής Τραμπ: Η επανεκλογή του ακυρώνει δυσφήμηση

Το BBC ζητά από αμερικανικό δικαστήριο να απορρίψει την αγωγή Τραμπ, που αφορά μοντάρισμα ομιλίας του σε ντοκιμαντέρ του 2024, υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρξε δυσφήμηση και το ντοκιμαντέρ δεν προβλήθηκε στις ΗΠΑ.