ΓΔ: 815.74 0.08% Τζίρος: 31.15 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:01:34 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shuttertsock

Επεκτείνει τις επιλογές επανέκδοσης εισιτηρίων ο όμιλος Lufthansa

Όσοι έχουν εισιτήρια για πτήσεις που έχουν ακυρωθεί και για πτήσεις των αεροπορικών εταιρειών του Ομίλου μπορούν να κρατήσουν τα εισιτήριά τους χωρίς να πρέπει να δηλώσουν νέα ημερομηνία ταξιδιού αυτή τη στιγμή.

Επεκτείνουν τις επιλογές επανέκδοσης των εισιτηρίων οι αεροπορικές εταιρίες του Ομίλου Lufthansa, (Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines, Brussels Airlines και Air Dolomiti), με στόχο να διευκολύνουν το επιβατικό κοινό και δεδομένων των εξαιρετικών συνθηκών που έχουν προκύψει από την εξάπλωση του κορονοϊού.

Έτσι, οι επιβάτες που έχουν εισιτήρια για πτήσεις που έχουν ακυρωθεί και για πτήσεις των αεροπορικών εταιρειών του Ομίλου μπορούν πλέον να κρατήσουν τα εισιτήριά τους χωρίς να πρέπει να δηλώσουν νέα ημερομηνία ταξιδιού αυτή τη στιγμή.

Οι υπάρχουσες κρατήσεις πρόκειται να ακυρωθούν, αλλά το εισιτήριο και η αξία του θα συνεχίσουν να ισχύουν και θα μπορούν να αλλάξουν σε νέα ημερομηνία έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2020. Αυτός ο κανόνας ισχύει για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί έως και τις 12 Μαρτίου 2020 και έχουν επιβεβαιωμένη ημερομηνία ταξιδιού για έως και τις 30 Απριλίου.

Οι επιβάτες πρέπει να έχουν δηλώσει την επανέκδοση των εισιτηρίων τους μέχρι και την 1η Ιουνίου 2020, χωρίς να χρεωθούν αντίστοιχα τέλη. Σε περίπτωση που δεν διατίθεται ο αρχικός ναύλος, η διαφορά θα πρέπει να καλυφθεί και να πληρωθεί κατά την επανέκδοση. Επιπλέον, οι επιβάτες θα μπορούν να αλλάζουν τα εισιτήριά τους για άλλους προορισμούς από τον αρχικό τους.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο lh.com. Επιπλέον, οι επιβάτες μπορούν ανά πάσα στιγμή να επικοινωνούν με τη γραμμή βοήθειας στο +49 (0) 69 86 799 799 για την αλλαγή της κράτησής τους.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ

Lufthansa: Περικοπή 1.000 διοικητικών θέσεων και του 20% των διευθυντικών

Ο στόλος της, ο οποίος το 2019 αριθμούσε 763 αεροπλάνα, θα μειωθεί κατά 100, ενώ έχει ήδη ανακοινωθεί ότι κλείνει η θυγατρική της, German Wings. Στο βιβλίο παραγγελιών της θα παραμείνουν μόνο 80 αεροσκάφη έως το 2023.