ΓΔ: 2237.45 -0.46% Τζίρος: 78.70 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:31:41
Φώτο: Shutterstock

Στις 10 Ιανουαρίου η ποινή του Tραμπ για τα χρήματα στην Στόρμι Ντάνιελς

Ο δικαστής Χουάν Μερτσάν την Παρασκευή, διευκρίνισε ότι δεν «προτίθεται να επιβάλει ποινή φυλάκισης» στον άνθρωπο που θα γίνει ο 47ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών στις 20 Ιανουαρίου.

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, που κρίθηκε ένοχος την άνοιξη από ποινικό δικαστήριο της Νέας Υόρκης για κρυφές πληρωμές στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, θα μάθει στις 10 Ιανουαρίου ποια θα είναι η ποινή του, η οποία δεν θα είναι ποινή φυλάκισης χωρίς αναστολή, ανακοίνωσε ο δικαστής που προήδρευσε σε αυτή την ιστορική δίκη.

Ο Τραμπ πρέπει «να παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου για την ποινή του, μετά την καταδίκη του, στις 10 Ιανουαρίου 2025», διέταξε ο δικαστής Χουάν Μερτσάν την Παρασκευή, διευκρινίζοντας ταυτόχρονα ότι δεν «προτίθεται να επιβάλει ποινή φυλάκισης» στον άνθρωπο που θα γίνει ο 47ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών στις 20 Ιανουαρίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαία ΗΠΑ και Ιράν
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Αυξάνεται η στρατιωτική παρουσία στη Μέση Ανατολή παρά την ύφεση

Μετά τις απειλές Τραμπ προς το Ιράν, οι ΗΠΑ ενισχύουν στρατιωτική παρουσία στη Μέση Ανατολή. Το αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln κατευθύνεται στην περιοχή, ενώ αναμένονται και επιπλέον οπλικά συστήματα, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ.
Ντόναλντ Τραμπ ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ επαινεί τη Ματσάδο για την προσφορά του Νόμπελ Ειρήνης

Ο Ντόναλντ Τραμπ ευχαρίστησε τη Μαρία Κορίνα Ματσάδο για την προσφορά του Νόμπελ Ειρήνης που πήρε το 2025, τονίζοντας την υπέροχη χειρονομία αμοιβαίου σεβασμού, μετά τη συνάντησή τους στον Λευκό Οίκο.
Εμπορευματοκιβώτια ΗΠΑ Καναδά Μεξικού
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Πιέσεις στο Μεξικό για κοινές επιχειρήσεις κατά εργαστηρίων φαιντανύλης

Οι ΗΠΑ πιέζουν το Μεξικό να επιτρέψει κοινές επιχειρήσεις με αμερικανικές δυνάμεις για καταστροφή εργαστηρίων φαιντανύλης, σύμφωνα με τους New York Times. Ο Τραμπ μίλησε ακόμη και για πιθανά πλήγματα κατά καρτέλ.
Ντόναλντ Τραμπ προστασία σκηνής
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ απειλεί με χρήση του νόμου εξέγερσης λόγω έντασης στη Μινεάπολη

Ο Ντόναλντ Τραμπ απείλησε να αναπτύξει στρατό στη Μινεάπολη, μετά από νέα επεισόδια μεταξύ αστυνομίας και διαδηλωτών, με αφορμή τον τραυματισμό μετανάστη από αστυνομικό και την ένταση που επικρατεί στην πόλη.
Μαρία Κορίνα Ματσάδο συγκέντρωση
ΔΙΕΘΝΗ

Η Μαρία Κορίνα Ματσάδο: Πρόσφερα το Νόμπελ Ειρήνης στον Τραμπ

Η Μαρία Κορίνα Ματσάδο, επικεφαλής της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα, ανακοίνωσε πως χάρισε στον Ντόναλντ Τραμπ το Νόμπελ Ειρήνης που της απονεμήθηκε, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη στήριξή του στην ελευθερία της χώρας της.