ΓΔ: 2705.98 0.16% Τζίρος: 278.11 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:15:36
Χάκμαν

Ο Τζιν Χάκμαν και η σύζυγός του βρέθηκαν νεκροί στην κατοικία τους

Ο Χάκμαν είχε βραβευτεί με Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία του 1971 Ο Άνθρωπος από τη Γαλλία (The French Connection) καθώς και με Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία του 1992 Οι Ασυγχώρητοι (Unforgiven).

Ο τιμημένος δύο φορές με βραβείο Οσκαρ 95χρονος Αμερικανός ηθοποιός Τζιν Χάκμαν και η 63χρονη σύζυγός του Μπέτσι Αρακάουα βρέθηκαν νεκροί στην κατοικία τους στη Σάντα Φε, στην αμερικανική πολιτεία του Νέου Μεξικού, ανέφερε σήμερα η ιστοσελίδα Santa Fe New Mexican.

Η ιστοσελίδα επικαλείται τον σερίφη της κομητείας της Σάντα Φε Άνταν Μεντόζα, ο οποίος αναφέρει ότι το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό μαζί με τον σκύλο του και ότι δεν υπάρχουν άμεσες ενδείξεις που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια.

Ο Χάκμαν είχε βραβευτεί με Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία του 1971 Ο Άνθρωπος από τη Γαλλία (The French Connection) καθώς και με Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία του 1992 Οι Ασυγχώρητοι (Unforgiven).

Πρώην πεζοναύτης, ο Χάκμαν εμφανίστηκε σε περισσότερες από 80 ταινίες καθώς και σε τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις στη διάρκεια της καριέρας του που ξεκίνησε τα χρόνια του '60.

Είχε παντρευτεί δύο φορές και είχε τρία παιδιά. Με τη δεύτερη σύζυγό του, την πιανίστρια Μπέτσι Αρακάουα, είχαν παντρευτεί το 1991.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κινηματογραφικός προβολέας
ΔΙΕΘΝΗ

Βενετία: Ο Νάνι Μορέτι διχάζει με την ταινία του στο 83ο Φεστιβάλ

Η νέα ταινία του Νάνι Μορέτι, «It will happen tonight», διαγωνίζεται στη Βενετία και διχάζει το κοινό. Πρόκειται για μια ρομαντική, σχεδόν σουρεαλιστική κομεντί με ήρωες έναν Γάλλο και μια Ιταλίδα που ερωτεύονται απρόσμενα.
Κινηματογραφικός προβολέας
ΔΙΕΘΝΗ

Έφυγε από τη ζωή στα 77 του ο σκηνοθέτης Τόνι Γκάτλιφ στη Γαλλία

Ο Γάλλος σκηνοθέτης Τόνι Γκάτλιφ, γνωστός για τις ταινίες του γύρω από την τσιγγάνικη κουλτούρα, πέθανε σε ηλικία 77 ετών στην Αρλ. Η οικογένειά του τον αποχαιρέτησε ευχαριστώντας τον για τη δημιουργικότητα και τη γενναιοδωρία του.
Σημαία Κίνας οικονομία
ΔΙΕΘΝΗ

Κίνα: Μικρή άνοδος στα έσοδα των θερινών ταμείων κινηματογράφου

Η καλοκαιρινή κινηματογραφική περίοδος στην Κίνα έκλεισε με έσοδα ύψους 12,5 δισ. γιουάν, παρουσιάζοντας ετήσια αύξηση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ο αριθμός των εισιτηρίων άγγιξε τα 340 εκατομμύρια.
Μέρλιν Μονρόε φωτογραφία
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Μέρλιν Μονρόε: 64 έτη από τον θάνατό της, τι είχε δηλώσει για την Ελλάδα

Πριν λίγες μέρες συμπληρώθηκαν 64 χρόνια από το θάνατο της Μέριλιν Μονρόε, φέρνοντας ξανά στο φως τη σπάνια συνέντευξή της στον Αλέκο Λιδωρίκη, όπου μιλά για την επιτυχία, τον έρωτα, την Ελλάδα και τις προσωπικές της ανησυχίες.
Κυριάκος Μητσοτάκης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κυρ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον σκηνοθέτη Κρίστοφερ Νόλαν

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με τον σκηνοθέτη Κρίστοφερ Νόλαν, συγχαίροντάς τον για την «Οδύσσεια» και ευχαριστώντας τον για την προβολή του ελληνικού πολιτισμού και τα γυρίσματα που έγιναν στην Ελλάδα.