ΓΔ: 2273.73 -0.09% Τζίρος: 240.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Έκρηξη στη Γάζα
Εικόνα καταστροφής από αεροπορική επίθεση στη Γάζα, υπογραμμίζοντας τον ανθρώπινο αντίκτυπο των συγκρούσεων.

Ο Νετανιάχου απειλεί με «αφάνταστες» συνέπειες αν δεν γυρίσουν οι όμηροι

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, προειδοποίησε τη Χαμάς για σοβαρές συνέπειες πέρα από κάθε φαντασία αν δεn απελευθερώσει άμεσα τους Ισραηλινούς ομήρους που κρατούνται ακόμη στη Γάζα.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου απείλησε σήμερα τη Χαμάς με συνέπειες που «δεν μπορεί να φανταστεί» αν δεν απελευθερώσει Ισραηλινούς ομήρους που κρατούνται ακόμη στη Λωρίδα της Γάζας.

«Λέω στη Χαμάς: αν δεν απελευθερώσετε τους ομήρους μας, θα υπάρξουν συνέπειες που δεν μπορείτε να διανοηθείτε», είπε ο Νετανιάχου μιλώντας στην Κνεσέτ, κατά τη διάρκεια μιας θυελλώδους συνεδρίασης της ισραηλινής Βουλής, με συγγενείς ομήρων που βρέθηκαν στην αίθουσα να διαμαρτύρονται κατά του Ισραηλινού πρωθυπουργού, πριν απομακρυνθούν από μέλη ασφαλείας.

Τα γεγονότα έρχονται καθώς το μέλλον της εκεχειρίας μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς δείχνει αβέβαιο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελληνική Βουλή συνεδρίαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρή αντιπαράθεση Γεωργιάδη – Πέρκα στη Βουλή για το ζήτημα της Γάζας

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επέκρινε την Πέτη Πέρκα για τη στάση της απέναντι στο Ισραήλ, με τη βουλευτή να απαντά ότι η αριστερά υπερασπίζεται το διεθνές δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Πόλεμος στη Γάζα
ΔΙΕΘΝΗ

Γάζα: 18 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα, μπλοκαρισμένες οι διελεύσεις

Στους 18 ανήλθαν οι νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στη Γάζα, ανάμεσά τους τέσσερα παιδιά. Το Ισραήλ ανέστειλε τη διέλευση ασθενών στη Ράφα, ενώ τα χτυπήματα έγιναν στη Γάζα και στη Χαν Γιούνις, μετά από επίθεση εναντίον στρατιωτικών.
Πλήθος προσφύγων Παλαιστίνης
ΔΙΕΘΝΗ

Παλαιστίνιοι της Γάζας επιστρέφουν δακρυσμένοι από την Αίγυπτο

Δωδεκάδα Παλαιστινίων επέστρεψε συγκινημένη στην κατεστραμμένη Γάζα μέσω του συνοριακού περάσματος με την Αίγυπτο, όπου τους υποδέχθηκαν θερμά συγγενείς και φίλοι. Η χαρά της επανένωσης σκιάστηκε από το βαρύ κλίμα και την καταστροφή.