ΓΔ: 2559.18 -0.35% Τζίρος: 356.96 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Σαν σήμερα
Φωτογραφία Shutterstock

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν χθες από πυροβολισμούς στο Λας Βέγκας

Οι δύο άνθρωποι βρέθηκαν χθες το βράδυ με εμφανή τραύματα από πυροβολισμούς να κείτονται στο πεζοδρόμιο της λεωφόρου South Las Vegas, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η τοπική αστυνομία. Ο θάνατος και των δύο βρέθηκε επί τόπου.

Η αστυνομία ερευνά τους θανάτους δύο ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους σε πυροβολισμούς στο Λας Βέγκας, όχι μακριά από το εμβληματικό σιντριβάνι μπροστά από το Bellagio Hotel and Casino, ανέφερε το Associated Press.

Οι δύο άνθρωποι βρέθηκαν χθες το βράδυ με εμφανή τραύματα από πυροβολισμούς να κείτονται στο πεζοδρόμιο της λεωφόρου South Las Vegas, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η τοπική αστυνομία. Ο θάνατος και των δύο βρέθηκε επί τόπου.

Η αστυνομία περιέγραψε τους πυροβολισμούς ως «μεμονωμένη περίπτωση». Οι ερευνητές πιστεύουν ότι έχουν ταυτοποιήσει τον ύποπτο και εργάζονται για να τον βρουν και να τον συλλάβουν, δήλωσε ο αναπληρωτής σερίφης Άντριου Γουόλς σε προκαταρκτική ενημέρωση.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, ο ύποπτος και τα θύματα διαπληκτίζονταν στα κοινωνικά δίκτυα.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σφύρα δικαστηρίου
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Επέστρεψε στη φυλακή η Κρίστα Πάικ μετά το νοσοκομείο

Η Κρίστα Πάικ, που επέζησε της εκτέλεσής της στις ΗΠΑ, εξήλθε από το νοσοκομείο και επέστρεψε στη φυλακή, λαμβάνοντας ακόμη ιατρική φροντίδα, σύμφωνα με ανακοίνωση των δικηγόρων της, εκφράζοντας ευγνωμοσύνη στο ιατρικό προσωπικό.
Κτίριο Υπουργείου Εξωτερικών
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Νέες κυρώσεις σε μέλη του καρτέλ Σιναλόα και εταιρείες στο Μεξικό

Οι ΗΠΑ επέβαλαν κυρώσεις σε περίπου 20 φερόμενα ως μέλη του καρτέλ Σιναλόα, καθώς και σε περίπου 30 εταιρείες και Μεξικανούς αξιωματούχους που συνδέονται με διαφθορά και διακίνηση ναρκωτικών.
Φουσκωτό σκάφος στη θάλασσα
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Αμερικανικές δυνάμεις κατέστρεψαν ταχύπλοο διακίνησης ναρκωτικών

Αεροπορική επίθεση από τις ΗΠΑ κατά ταχύπλοου στην Καραϊβική, που φέρεται να μετέφερε ναρκωτικά, είχε τέσσερις νεκρούς. Από το 2025, έχουν γίνει δεκάδες τέτοιες επιθέσεις, με 230 νεκρούς, χωρίς αποδείξεις εμπλοκής σε παράνομες πράξεις.
Κιμμπερλι Γκιλφόιλ πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Γκίλφοϊλ: Η αποφυλάκιση Μαζιώτη δικαιολογεί επαγρύπνηση για τη βία

Η πρέσβης των ΗΠΑ Κίμπερλι Γκίλφοϊλ σχολίασε πως η αποφυλάκιση του Νίκου Μαζιώτη θυμίζει την ανάγκη επαγρύπνησης κατά της πολιτικής βίας, τονίζοντας ότι τέτοιες πράξεις πρέπει να καταδικάζονται απόλυτα.
Υπουργείο Εξωτερικών ΗΠΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ για τον Νίκο Μαζιώτη

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ απαγόρευσε την είσοδο του Νίκου Μαζιώτη στις ΗΠΑ, μετά την αποφυλάκισή του, εφαρμόζοντας νέους περιορισμούς σε άτομα συνδεδεμένα με ακροαριστερές τρομοκρατικές οργανώσεις.
Μάρκο Ρούμπιο ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Ο ΥΠΕΞ Ρούμπιο κατηγορεί το Μεξικό για αδυναμία κατά των καρτέλ

Ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, Μάρκο Ρούμπιο, δήλωσε πως το Μεξικό δεν κάνει αρκετά για τα καρτέλ ναρκωτικών και ότι σημαντικές περιοχές ελέγχονται από ναρκο-οργανώσεις. Παραδέχτηκε πάντως πως έχουν γίνει βήματα προόδου επί προεδρίας Σέινμπαουμ.